london

След оспорваната надпревара в състезанието за дизайн Design your Fridge, което се проведе миналата година, за победител беше избрана визията на традиционната за Великобритания телефонна кабина, визия, която се пребори сред конкуренция от над 3000 участници в надпреварата.

Днес имаме удоволствието да ви съобщим, че вече са произведени първите бройки с този дизайн, който определено би внесъл атрактивна нотка във външния вид на всяка модерна кухня чрез съчетанието от стара английска традиция и качеството и иновациите, вградени в домакинските уреди на Либхер.

След успеха на проведената през 2015г. кампания Design your Fridge Liebherr-Hausgeräte пусна на пазара лимитирана серия хладилници с дизайна победител. Хладилникът, представляващ типичната за Великобритания червена телефонна кабина, носеща в себе си духа на стария Лондон, вече се предлага на пазара в Германия, Австрия и България.

Историята на този хладилник Либхер

2010-110_16-DYF_OnlineMedien_06_721px-721x400

През лятото на 2015г. Liebherr-Hausgeräte стартира кампанията Design your Fridge, която даде възможност на интернет потребителите да  предложат свой собствен дизайн на хладилник. Предложенията за визия се качваха на интернет платформа, където да се разглеждат от интернет аудиторията (може да си припомните от тук). На специален уебсайт участниците създаваха свои модели върху хладилник чрез 3D-конфигуратор. Липсваха каквито и да е ограничения по отношение на визиите.

Трите най-добри, избрани измежду над 3000 предложения, преминаха през многостепенен процес на подбор, и като печеливш дизайн беше определен Хладилникът с външен вид на телефонна кабина. Дизайнът беше представен за пръв път по време на IFA 2015 в Берлин. Поради големия интерес Liebherr-Hausgeräte взе решението да пусне лимитирана серия на хладилника в Германия, Австрия и България.

Предложението за външния вид беше дадено от Sabrina G., която получи най-много гласове от онлайн общността на кампанията. По време на официалното откриване на IFA в Берлин, което се състоя в края на миналата година, Маркетинговият директор в Liebherr-Hausgeräte GmbH, Гюнтер Шпрол представи победителката заедно с нейната награда: собствен хладилник с фризер Либхер с визия на класическа британска „телефонна кабина“. В разговор с господин Шпрол, Сабрина разкри от къде ѝ е хрумнала идеята за този дизайн и разбира се, къде ще разположи новият си уникален хладилник.

С какво е оборудвана „ледената“ телефонна кабина Либхер?

Тази атрактивна визия е базирана на комбиниран хладилник с фризер Либхер модел Ctb 3825.

Уредът изключително икономичен.

Енергийният му клас е максималния възможен А +++. Освен това е оборудван с LED осветление, електроника със сензорен дисплей и голямо хладилно и фризерно отделение.  С двата независимо регулируеми охлаждащи кръга температурата в „Телефонната кабина“ Либхер може да се регулира точно и независимо в хладилното и фризерното отделение със системата DuoCooling. Така не се осъществява въздухообмен между хладилника и фризера. По този начин се предотвратява проникването на миризми и изсушаването на съхраняваните хранителни продукти.

Технологията SmartFrost предоставя повече комфорт. Благодарение на нея уредът трябва да се размразява по-рядко, тъй като вътрешното пространство и замразените продукти се заскрежават по-малко. Освен това гладките вътрешни стени са лесни за почистване.

Комбинираният храдилник-фризер разполага и с допълнителен аксесоар SmartDeviceBox. Чрез него уредът може много удобно да се управлява посредством компютър или мобилно устройство. Така с този модел, освен духът на Лондон,  Либхер  съчетава привлекателния дизайн с иновативните технологии. Повече информация за това можете да намерите на адрес: www.smartdevice.liebherr.com.

Ctb3825-20_gg Ctb3825-20_gol Ctb3825-20_sf3 Ctb3825-20_sod

Вижте продуктовите данни на „Телефонната кабина“ на Либхер:

Produktdatenblatt_160503_Ctb3825-20

Кликнете върху снимката за пълен размер

Е, искате ли духът на Лондон да се настани и във вашата кухня?