Liebherr_WKEgb-582

От 12-ти до 17-ти април в Милано ще се проведе изложението EuroCucina 2016 – водещо международно търговско изложение за кухненско оборудване и обзавеждане. По време на събитието Либхер ще представи своите най-нови продукти, тенденции в охлаждането и замразяването, и разбира се – иновативни технологии и дизайн, подобряващи начина на живот.

На своя впечатляващ щанд от 400 квадратни метра, Либхер ще демонстрира новата си гама иновативни хладилници и фризери. Ще има и силен акцент върху вечно модерния, класически дизайн на Либхер, както и решения за запазване свежестта на храната, които ще направят живота ни по-лесен.

Високо в списъка на нещата, които задължително трябва да видите са новите уреди за вграждане Либхер, създадени да се интегрират перфектно в съвременните кухни. В това число влизат и стилните виноохладители Либхер за съхранение на вино WKEgw 582 и WKEgb 582, предназначени за монтаж в 45 см мебелни ниши.

Студено бели или елегантно черни, тези красиви уреди за темпериране на вино се отличават с красива лицева страна, оборудвана със специално стъкло придаващо на уреда елегантен външен вид и осигуряващо повърхност, лесна за почистване и устойчива на надраскване. Тези виноохладители са истинска дизайнерска наслада подходяща за кухни, в които стърчащите дръжки не са желателни.

Черешката на тортата ще бъде представянето на новата генерация дизайн CoolVision, която включва комбинацията от комбиниран хладилник с фризер от серията BluPerformance CBNef 4815 (с BioFresh и NoFrost технология) и обвивка от мед и въглерод – две нови интригуващи повърхности, които осигуряват по-силна идентичност и висококачествен дизайн.

Заповядайте на нашия изложбен щанд в Палата 9, щанд № A02 A04