BluPerformance - хладилници Либхер от ново поколение.

BluPerformance – хладилници Либхер от ново поколение.

Те съчетават в себе си висока производителност с отлична енергийна ефективност и голям вътрешен капацитет. Обширната гама от домакински уреди на Либхер в енергиен клас A+++ се разширява с добавянето на широк избор от хладилници с фризер тип BluPerformance Comfort, предлагащи още по-голяма икономия на електричество със своя висок енергиен клас A+++/-20%.

На световното търговско изложение IFA 2015 в Берлин, Либхер представи новото си поколение охладителни уреди BluPerformance Comfort, които определено грабнаха вниманието на клиенти и търговци с иновациите, дизайна, икономичността и удобството си, елегантно вградени в тях.

В уредите BluPerformance Comfort всички технически компоненти, заедно с високата ефективност на компресора са компактно интегрирани в основата на уреда. Хладилниците Либхер от това поколение разполагат с оптимизирана концепция, осигуряваща на клиентите ниско ниво на шум и изключително иновативен дизайн. Също така, те ще ви осигурят и по-висока икономия на ток, както и по-голямо вътрешно пространство.

Slider_Touch_Display_Liebherr

Всички уреди тип Comfort предлагат вградена електроника със сензорен дисплей. Със своята висока разделителна способност, удобния 7 инчов дисплей е идеално интегриран във вратата. Управлението на хладилниците чрез дисплея е много лесно за разбиране и позволява интуитивно регулиране на температурата.

Освен удобни настройки за вашия хладилник, чрез новата електроника ще получавате съвети за пестене на енергия и препоръки за оптимално съхранение на различните видове храни. За по-голямо удобство ще може да настроите 6 основни функции за бърз достъп на началния екран.

С възможността за инсталиране на допълнителното „умно“ устройство на Либхер – SmartDeviceBox, охладителните ни уреди лесно могат да бъдат интегрирани в т.нар. интелигентни домове посредством WLAN мрежата за по-удобно управление на охладителните уреди чрез мобилното ви устройство, както и редица други полезни функции.

BluPerformance BioFresh

Уредите BluPerformance на Либхер ще ви осигурят и значително по-големи BioFresh чекмеджета. Разбира се, и тук ще намерите отделение за съхранение за храни изискващи по-висока влажност – HydroSafe и такова за съхранение на продукти изискващи по-суха среда – DrySafe (повече за тях).

Slider_soft_telescopic_Liebherr

Страхотно изглеждащите светещи чекмеджета на BioFresh отделението се издърпват елегантно благодарение на телескопичните си релси, независимо дали са препълнени или почти празни. При нужда могат лесно да се премахнат. Интегрираното в тях LED осигурява перфектно осветяване на това перфектно за съхранение на хранителни продукти пространство.

Slider_BioFresh_light_Liebherr

BluPerformance BioCool

За уредите без BioFresh технология, BioCool е чудесна алтернатива.

Функцията BioCool разполага с контрол на влажността, благодарение на който храните остават свежи за по-дълго, отколкото ако се съхраняват в обикновено отделение за плодове и зеленчуци.

Климатът в BioCool чекмеджетата може да бъде настроен да поддържа както по-влажен въздух, така и по-суха среда за съхранение, в зависимост от продуктите, които искате да поставите там. С вграденият плъзгач влагата може да бъде задържана в отделението BioCool ако го затворите, а ако го отворите, тя ще изчезне.

За по-удобна употреба чекмеджетата са проектирани така, че да се получи възможно най-ясен и бърз поглед на складираните в тях хранителни продукти. Оборудвани са и с телескопични релси, които спомагат за още по-удобното им използване.

Оптимално организираното оформление на интериора в BioCool отделението позволява правилното съхранение на храните без компромиси.

Вътрешният режим на организация улеснява подреждането на продуктите, независимо дали са малки или големи. Всички елементи в отделението са много лесни за почистване, включително и контролният плъзгач за влагата.

Дизайн и осветление в BluPerformance Comfort:

Slider_handle_open_Liebherr

Новият HardLine дизайн, при който пантите на вратата са скрити, гарантира, че уредите BluPerformance Comfort ще са елегантна част от всяка кухня или каквото и да е жилищно пространство. Дизайнът им позволява и да се долепят плътно до стената, за разлика от стандартните уреди, при които трябва да оставите около 5-10 см отстояние. Дръжките на вратите са с премиум качество на изработка, елегантен външен вид и разбира се, перфектно допълват външния вид на вратата. А интегрираният механизъм на отваряне гарантира удобна и безшумна работа с вратите, както за хладилника, така и за фризера.

Slider_interior_design_Liebherr

Иновативната LED концепция на BluPerformance осигурява оптимално осветяване на интериора, демонстрираща храната в най-добрата и светлина, без да заема ценно пространство. Осветлението тип Comfort, елегантно интегрирано в самия уред, генерира изключително малко топлина, което допълнително осигурява оптимални условия за съхранение на хранителните продукти и много нисък разход на енергия.

Филтър с активен въглен

Slider_Active_charcoal_filter_Liebherr

В корпуса на хладилниците от ново поколение BluPerformance, при вентилатора за охлаждане, е интегриран филтър с активен въглен FreshAir.

Благодарение на него циркулиращия въздух се пречиства от неприятни миризми, което гарантира перфектното качество на въздушния поток. Дисплеят на вратата удобно ще ви напомни, когато филтъра е за смяна.

Уплътненията на вратата

Picture2

В новите уреди BluPerformance уплътненията ще са много лесни за почистване, тъй като могат да се премахват и да се поставят обратно изключително лесно. А подмяната им ще става, без дори да ви е необходима сервизна намеса.

Имате ли въпроси? Оставете коментар в полето под статията или се присъединете към нас в дискусията към статията във Facebook.