От 17 до 22 април в Милано ще се проведе 22-то издание на изложението EuroCucina 2018 – водещо международно търговско изложение за кухненско оборудване и обзавеждане от най-висок клас. Оборудването, което ще бъде представено на EuroCucina олицетворява съвременния дизайн, технологичните иновации, производителността от следващо поколение, енергийната ефективност и лекотата на използване на кухненските уреди.


Тази година Либхер ще се фокусира въхру подобренията на SmartDevice технологията си, която представи миналата година на IFA.

„Като експерт в охлаждането и замразяването ние ще предложим на нашите клиенти технология, която позволява не просто да управляват хладилника си от разстояние, но също и да виждат съдржанието му, независимо къде се намират чрез възможността за вграждане на камера.“, сподели Щефан Нагел, директор продажби за Liebherr-Hausgeräte GmbH. „Освен това клиентите ни ще могат да използват приложението SmartDevice, за да разглеждат и използват предложенията ни за вкусни рецепти – директно от мобилните си устройства.“, каза още господин Нагел.

Още от нещата, които Либхер ще представи на EuroCucina 2018:

#1. Направете живота си по-лесен


Свързването и интелигентния хладилник са ключови фактори за много от нашите нови разработки. Технологията SmartDevice дава възможност на клиентите ни да прекарват по-рационално времето си, използвайки повече здравословни храни. Тя лесно може да бъде интегрирана във вече съществуващи SmartHome решения, предлагайки нови възможности за интелигентно управление на храната.“ – Щефан Нагел

#2. SmartShopping: пазарувайте умно и разумно


Чрез приложението SmartDevice ще може да контролирате хладилника по всяко време и от всяко място през таблет или телефон. Заедно с информацията за статуса на самия уред, камерата на Либхер – FridgeCam, създадена от компанията Smarter, която ще може да се интегрира в хладилника като допълнителен модул, ще виждате и изображения на наличните хранителни продукти. Това ще подобри пазаруването и ще го направи много по-разумно.

Принос за това ще има и възможността за създаване на списъци за пазаруване, което ще подобри организацията ви и ще предотврати дублиращи се покупки.

#3. SmartCooking: интелигентното приготвяне на храна и здравословното хранене могат да бъдат лесни


Свързването на нашето онлайн издание FreshMAG с приложението SmartDevice ще осигури на нашите читатели страхотни идеи за перфектното приготвяне на повече от 1000 качествени рецепти, включително такива от топ интернационални шеф готвачи.

#4. MyStyle: персонализиран дизайн и индивидуални комбинации


Под мотото: ‘Discover Individual Design – Explore Innovative Solutions’ по време на изложението Либхер ще представи не просто технологична иновация, но и изключителни дизайнерски решения.

С MyStyle Либхер Домакински уреди ще предложи уникална възможност за персонализиране на хладилника. Клиентите ще могат да използват MyStyle, за да създадат хладилник, който отговаря на техния личен вкус – да отпечатат любима снимка, да изберат цвят или дори да използват уреда като допълнение към представянето на бизнеса си (ако имате бар или ресторант например).


Основният модел, който може да се персонализира Kcu 701 ще бъде модифициран на два големи 40” екрана по време на изложението. Така на щанда на Либхер посетителите ще могат да станат дизайнери на собствения си хладилник. Конфигураторът ще дава възможност да избирате от широк спектър повърхности, врати, вътрешно оборудване и други. Резултатите ще се показват незабавно на екрана. Всъщност, никога не е било по-лесно да промените външния вид на кухнята си…

#5. За пръв път уредите от серията Monolith ще се появят пред европейска публика


Новата серия домакински уреди на Либхер – Monolith предефинира охлаждането на храната.


С тази нова продуктова линия Либхер въвежда ново измерение в съхранението на хранителни продукти, което се отличава не само с технология, но и с уникален дизайн.

Гледайте видеото и научете повече за Monolith на Либхер:

Любопитни ли сте? Заповядайте и вижте всички новости, които ще представим на EuroCucina 2018 – павилион № 9, щанд A02 A04.


Хареса ли ви статията? Абонирайте се за нашия бюлетин от тук, за да получавате свежите новини от Либхер директно в пощата си. Ако имате въпроси, пишете ни! Използвайте полето за коментари или се присъединете към нас и дискусията във Facebook.