Не един, а два уреда от серията Monolith на Либхер Домакински уреди получиха престижното отличие IF Design Award за 2019 г. Двата модела – хладилник EKB 9471 и фризер EGN 9171 заявяват своето заслужено място сред новото поколение домакински уреди Либхер за съхранение, охлаждане и управление на храната.

В продължение на десетилетия уредите за охлаждане и замразяване Либхер са символ на качество и надеждност. Като допълнение към високите стандарти, Либхер винаги изкарва на преден план своя приоритет в технологичния прогрес и иновационните решения в полза на клиента.Главна роля на дизайна и в уредите от серията Monolith е да предаде основните ценности на марката, като запази уникалния си и разпознаваем технологичен почерк.

Новото поколение уреди Monolith покоряват дори и най-луксозния вкус.

Иновативните концепции и високи естетически стандарти, в допълнение с ориентираната към бъдещето технология правят серията Monolith луксозен и практичен избор.Тази гама уреди от ново поколение идват с дигитални решения, позволяващи свързаност между вашия смартфон и хладилника. Понастоящем нашите клиенти вече имат достъп до наличните услуги (чрез приложението Smart Device), като информация за храни, рецепти или създаване на списъци за пазаруване, както и възможността за настройки на уреда, навсякъде и по всяко време.

А благодарение на патентованата от компанията технология BioFresh, вградена и в уредите Monolith, богатите на витамини и минерали хранителни продукти се съхраняват по-свежи значително по-дълго време при идеалната температура и влажност на въздуха.

За iF Design Award

Вече 66 години отличието iF Design Award е почетната емблема за качество и се числи към една от най-важните награди за дизайн в света. Журито се състои от 67 независими международни експерти, които избират победителите сред 6 375 предложения на участници от 52 страни. Продуктите се оценяват по точно определени критерии, характеризиращи се с успешна комбинация от форма, функционалност и устойчивост.