Под мотото „Ново мислене“, на площ от над 1850 м2 площ, Либхер Домакински уреди ще представи най-новите идеи и продукти от своето портфолио, по време на IFA 2018 – най-голямото световно търговско изложение за потребителска техника. Международният панаир ще се проведе в Берлин от 31 август до 5 септември 2018 година.

Монолит, MyStyle, камери в хладилника, дигитализация и персонализация ще са ключовите теми на щанда на Либхер 201 в зала 2.1 по време на изложението.

„Ново мислене – Монолит предефинира охлаждането”


За пръв път на IFA 2018, под мотото „Ново мислене“, Либхер Домакински уреди ще представи чисто новото поколение охладителни уреди Монолит.  С огромните си размери (височина 213,4 см), Монолит бележи началото на нова ера в света на охлаждането и замразяването, а една от отличителните черти е комплексния му, масивен и красив дизайн.

Използването на висококачествени материали като неръждаема стомана и алуминий правят уреда неустоим за всеки поглед. Уредите от серията Монолит определено могат да бъдат огромното „сърце на всяка кухня“.

„Ново мислене – за дълготрайна свежест на продуктите“


На IFA 2018 Либхер ще демонстрира и своята запазена марка – технологията за дълготрайна свежест BioFresh. На щанда на изложението, ще бъдат презентирани различни модели с BioFresh, подходяща както за хора с индивидуални потребности така и за тези с най-високи стандарти относно дизайн, функции и материал. Характерното за тази специална климатична зона е, че в нея могат да се съхраняват различни продукти  с температура малко над 0 °C, с възможност да се намали до -2 °C ако е необходимо – идеално за съхранение на риба и морски дарове. Това означава, че развитието на бактериите се намалява с до 50%, а времето за съхранение се удължава с 30 до 100 % , в зависимост от вида риба.

С уредите тип side-by-side, оборудвани с просторно охлаждащо и замразяващо отделение, както и с 3 BioFresh чекмеджета, Либхер ще разкрие идеалното оборудване за тези, които се нуждаят от достатъчно пространство  за своите по-сериозни покупки.

„Ново мислене – персонализирани решения“


В тази област на IFA 2018, Либхер Домакински уреди ще представи модуларни комбинирани хладилник-фризери (цели 7 различни варианта).

Благодарение на изолираните странични панели, модулите могат да бъдат съчетани за създаване на индивидуален център за свежест с различни температурни зони, според личните предпочитания на клиента. В зависимост от размерите на кухнята, Либхер предлага гъвкави възможности за комбиниране. Модулните Side by Side решения позволяват творчески дизайн и могат да се комбинират един над друг или един до друг.

„Ново мислене – за вашият индивидуален начин на живот“


С MyStyle хладилникът ви ще получи уникален дизайн.

Либхер ще предложи и уникалната възможност за проектиране на хладилници точно по начина, по който сте си ги представяли чрез дигиталния си конфигуратор MyStyle.

Можете да избирате от безброй цветове и теми. Индивидуални надписи и лични снимки също могат да персонализират допълнително хладилника ви. Широката гама от различни рафтове за съхранение, интериорно осветление и възможности за избор на врата (например със стъкло или плътна) означават, че индивидуалните елементи могат да се внесат като отвън така и отвътре.


„Ново мислене – интелигентно управление на храната“


SmartDeviceBox е ключът към модерното управление на хранителните запаси. Благодарение на интегрирането на тази технология в хладилник-фризери и охладители за вино, уредите Либхер могат да се управляват дистанционно през мобилно устройство чрез приложението SmartDevice.

Приложението SmartDeviceBox може много повече. Наличният запас от храна може да се актуализира чрез вградена база данни, състояща се от над 3500 продукта с включена полезна информация за тях плюс над хиляда вкусни рецепти, изобразени стъпка по стъпка.


По този начин съставките за рецептите се сравняват с наличната храна, след което списъкът за пазаруване се създава автоматично!


„Ново мислене – камера в хладилника“


Благодарение на камерата FridgeCam, създадена от компанията Smarter, ще можете да надникнете в хладилника, независимо къде се намирате. Камерата е модулна и ще може да се вгради както във вратата, така и във вътрешността на уреда. Всеки път, когато вратата е затворена, FridgeCam ще снима вътрешността на хладилника и след това ще изпраща изображението към система за разпознаване на обекти. В момента тази система се разработва като целта в бъдеще ще бъде да се автоматизира създаването на списъци за пазаруване.

По време на изложението любезните домакини на Либхер ще демонстрират пълните възможности на приложението и на всичко нов, което ние от Либхер Домакински уреди ще представим по време на IFA 2018 в Берлин. Очакваме ви на IFA 2018 на щанда на Либхер 201 в зала 2.1.