techno

От 19-ти до 23-ти април в Интер Експо Център, гр. София ще се проведе изложението Техномебел, на което ще бъдат представени последните тенденции и технологии в мебелната промишленост. Събитието ще се проведе паралелно със „Светът на мебелите“ – изложение за обзавеждане и интериорен дизайн, което е пряко свързано с уредите за вграждане Либхер, които ще бъдат представени чрез специално изработен демо кът на щанда на немската компания.

IMG_4915

В зала 2, щанд А 17 ще имате възможност да получите професионална консултация от експертите на Либхер и възможност да разгледате част от последните иновации на компанията свързани със съхранението на продукти, запазването на свежестта и дизайна на охладителните уреди. Това, което задължително трябва да видите на щанда на Либхер са новите уреди за вграждане, създадени да се интегрират перфектно във всяка съвременна кухня. В това число влизат и най-новите модели стилни виноохладители Либхер за съхранение на вино WKEgw 582 и WKEgb 582, предназначени за вграждане..

techno2

Ще имате възможност да разгледате и хладилниците от най-новата генерация на Либхер – BluPerformance, които се отличават с високо прецизни сензорни електроники, иновативен дизайн, удобство за употреба, максимална енергийна ефективност и още много допълнителни функции, които ще се погрижат храната ви да е винаги свежа. А с интегрираната нова технология SmartDevice тези уреди могат да се свързват лесно в мрежа, което дава повече възможности за обслужване.

techno1

Заповядайте на щанда на Либхер по време на Техномебел и Светът на мебелите и попитайте за всичко, което ви интересува за хладилниците с фризери и виноохладители Либхер.

Ще ви очакваме до 23ти април от 10 ч до 18:30 ч в Интер Експо Център, Зала 2, щанд А 17

Техномебел е специализираното изложение, на което се срещат всички професионалисти в областта на мебелното производство. Изложението е едно от водещите бизнес събития за региона, което предлага 5 дни b2b срещи със специалисти от страната и чужбина, професионални консултации, демонстрации, време за дискусии и качествени посетители, които знаят какво търсят.