В тази рубрика редовно ще ви разказваме за някои от най-интересните, странни и забавни запитвания от клиенти, които получаваме през сервизните ни канали. Екипът на нашия следпродажбен сервиз ежедневно се убеждава в това, колко са важни за вас като наши клиенти уредите Либхер. При общуването си с нас вие често ни отправяте различни предизвикателства: било то за експертното ни мнение, свързано с процесите на охлаждане и замразяване, или от време на време подлагайки на изпитание нашето нестандартно мислене.

Специфичен кухненски дизайн

Всеки ден в „Либхер домакински уреди” работим със страст и ентусиазъм, за да продължаваме да развиваме хладилниците си, предлагайки възможно най-добрите варианти на нашите клиенти. Разбира се, наясно сме, че уредите трябва да отговарят не само на функционалните нужди, но и на естетическите такива. Високо качествените ни материали, които използваме като шлифованата стомана,  SmartSteel, BlackSteel, специалното стъкло и камък, превръщат уредите Либхер в красиво естетическо допълнение към всяка кухня.

SBSes-7156

Моделът SBSes 7156 отговаря на всички критерии за дизайн и удобство и определено е един от най-атрактивните акценти във всяка кухня

Това бе и становището на клиент, който  се свърза с нашия информационен център в началото на месеца. Той имаше конкретни и много детайлни въпроси за широка гама от специфични неща: за възможностите за вентилация, за ъгъла на отваряне на вратата, за точното разстояние на крачетата при позициониране и т.н. До тук всичко е ок, тъй като няма нищо необичайно в това хората  да попитат за повече информация, преди закупуването на премиум модел като SBSes 7165.

Въпреки това в един от въпросите имаше нещо, което изглеждаше малко необичайно: разнообразните и многобройни въпроси свързани с крачетата за позициониране на уреда. По този повод клиентът обясни, че хладилникът е сериозен акцент в новата му кухня – основна част от дизайна и важна семейна опорна точка.

Той също така обясни, че карирания стил на плочките му, трябва да се напасне с позицията на хладилника и да бъде разположен така, че да е индиректно осветен от  LED осветлението в кухнята.

Този наш ентусиазиран клиент ясно разбираше важността на прецизното планиране, което изискваше неговата задача, а това заедно с изискания му вкус заслужават този  вид представяне. В Либхер ние очевидно нямаме нищо против подобни изисквания, дори напротив. Затова с нетърпение очакваме да чуем и други творчески настроени клиенти и интересните им идеи.

Налагало ли ви се е да правите специална реорганизация на хладилник или фризер? Ще се радваме да чуем какво може да предложи Вашата кухня?