Гаранция плюс на Либхер - експертна грижа за вашия хладилник отвъд стандартната гаранция.

Днес ще ви разкажем за новата услуга на Либхер – Гаранция плюс, чиято основна цел е осигуряването на следпродажбено обслужване на ново, много по-високо ниво. В следващите редове ще намерите цялата информация за това как и вие може да се възползвате от тази нова възможност, която ще ви осигури повече сигурност и по-малко разходи за много години напред.

Хладилниците и фризерите Либхер са синоним на перфектно качество, съчетано с елегантен дизайн и иновативни идеи. Затова и веднага след като станете горд собственик на Либхер, вие си осигурявате гарантирано спокойствие за минимум 36 месеца, тъй като това е стандартната гаранция, която ние като производител на хладилници и фризери предоставяме на нашите клиенти.

Причина за това са не само множеството позитивни отзиви от нашите клиенти, но и изпитанията, които извършваме ежедневно още в процеса на разработка за дългогодишната работа на всеки конструктивен елемент.

Всеки уред преминава през строг контрол на качеството преди опаковането му. Проверяват се всички охладителни, механични и електронни компоненти. Освен това се провежда и визуален контрол на качеството на изработката.

Целият този процес на проверка на качеството плюс стандартната гаранция, с която излиза всеки уред Либхер, гарантират, че вашият хладилник от тази марка няма да Ви създава грижи и притеснения за период от минимум 3 години.

Но какво би станало, ако удължим това спокойствие с още 24 месеца и го направим на цели 60? А какво ще кажете, ако не трябва да се тревожите за работата на хладилника си цели 10 години?

Новата Гаранция плюс (услуга, която единствено Либхер предлага в момента на пазара) е възможност да удължите стандартната гаранция, която получавате с още 2 или с цели 7 години.

Това е начин да покажем на вас, нашите клиенти, че имаме увереността да гарантираме качеството на хладилниците и фризерите, които произвеждаме до цели 10 години (на целия уред, не само на компресора) като ви предложим и налични резервни части за същия период.

Чрез Гаранция плюс имаме възможност да ви предоставим не само домакински уреди от първокласно качество, но и следпродажбено обслужване на най-високо ниво, което да ви спести разходи и притеснения за много години напред.

Да, ползите от Гаранция плюс са много и безспорни!

И все пак, нека изброим най-важните от тях:

 • Защита от неочаквани ремонтни разходи за до 10 години
 • Никакви непредвидени разходи
 • Всичко е включено в Гаранция плюс: пътни разходи, труд, работно време и резервни части
 • Налични резервни части за вашия модел до 10 години
 • Компетентен сервизен екип с висококвалифицирани служители, специализирани в ремонтните и сервизните дейности за хладилниците и фризерите на Либхер
 • Сключването на договор е възможно по всяко време в рамките на срока на 36-месечната гаранция на производителя
 • Гаранция Плюс започва автоматично след изтичането на 36-месечната гаранция на производителя

Гаранция плюс на Либхер бива 2 вида:

Гаранция Плюс на Либхер се предлага в 2 разновидности според периода и в 4 отделни групи според вида на уреда. За да улесним нещата, по-долу може да видите таблица, в която са описани възможните варианти и техните цени:

Гаранция плюс на Либхер бива 2 вида

Да обобщим:

С Гаранция Плюс Либхер предлага на своите клиенти възможността преди изтичането на 36-месечната стандартна гаранция на производителя да закупят Гаранция Плюс, съответно 3+2 и 3+7 години. В зависимост от вида уред Либхер, който притежавате, Гаранция плюс се разделя на 4 групи:

 1. Група 1 – Свободностоящи малки хладилници (85 см височина)
 2. Група 2 – Свободностоящи хладилници и фризери с една врата/хладилници и фризери с една врата за вграждане/фризери тип ракла
 3. Група 3 – Комбинирани хладилник-фризери-свободностоящи и за вграждане (уреди за темпериране на вино)
 4. Група 4 – Side by Side

Как да се сдобиете с удължена гаранция за хладилник Либхер?

Може да се възползвате от Гаранция плюс по един от следните начини (при първите два варианта регистрирането на уред с Гаранция плюс може да стане чрез онлайн портала на Либхер за следпродажбено обслужване или чрез изпращане на бланката по пощата):

 • След покупката на нов уред чрез попълването на предоставения от търговеца формуляр на заявлението за Гаранция Плюс
 • В рамките на 36-месечната гаранция на производителя чрез попълването на предоставения от оторизиран от Либхер сервиз формуляр на заявлението за Гаранция Плюс
 • Или чрез регистрация в новия онлайн портал на Либхер Домакински електроуреди на адрес home.myliebherr.com в рамките на стандартната 36 месечна гаранция на уреда

Нека да разгледаме стъпките при регистрация на вашия уред и подаването на онлайн заявление за Гаранция плюс директно през новия ни онлайн портал. Ето какво трябва да направите:

Регистрация в онлайн портала за следпродажбено обслужване на Либхер

Ако сте закупили нов уред от някой от търговските ни партньори и имате попълнено заявление за Гаранция плюс, заявили сте желание при някой от оторизираните от Либхер сервизи да удължите гаранцията на уреда си, преди да е изтекла стандартната му, или ако просто стандартната ви гаранция все още не е изтекла и искате да я удължите с 2 или 7 години, влезте на този адрес и се регистрирайте:

profile

След като се регистрирате и влезете в профила си, изберете от менюто Услуги → Гаранция плюс и кликнете на  „Моля Регистрирайте най-напред уреда.“

За да регистрирате уред за Гаранция плюс трябва да разполагате с неговия сериен номер (ако не знаете къде е – вижте тук. Може да го намерите и в предната част на бланката/брошурата за Гаранция плюс, ако сте закупили уреда с тази услуга при някой от нашите търговски партньори).

serial (2)

След като преминете напред, дайте име на вашия уред, отбележете адрес и дата на покупката му и кликнете „Запамети„.

serial (3)

В прозореца, който ще ви се отвори, изберете синия бутон с надпис „Подай заявление за Гаранция плюс“ (снимката отдолу). Тук ще трябва да качите изображение или PDF файл с фактурата или касовата бележка, която са ви издали при покупката на уреда или заявлението за Гаранция плюс, за да удостоверите датата на закупуване и съответно до кога ще важи гаранцията ви.

serial (4)

Остава само да изберете вида на удължената гаранция и да кликнете  „Към прегледа с поръчките“.

serial (5)

Накрая пуснете заявлението чрез бутона „Заявка за плащане“ като преди това не забравяйте да прочетете и приемете условията на Гаранция плюс. Няколко минути след това ще получите електронно писмо за потвърждение на е-мейл адреса, с който сте се регистрирали.

serial (1)

Важно: от който и търговски партньор или сервиз да заявите желанието си за Гаранция плюс, може да регистрирате съответния уред в новия портал на Либхер за следпродажбено обслужване като сканирате и прикачите бланката или ни я пратите по пощата. Ако уредът е нов и имате заявление за Гаранция плюс също може да изпратите заявлението до нашия сервиз по пощата или да го снимате/сканирате и прикачите в регистрацията през портала. Ако стандартната гаранция на уреда ви все още не е изтекла и искате да я удължите с една от опциите на Гаранция плюс, при регистрацията му в онлайн портала трябва да прикачите като изображение или PDF касовата бележка или фактурата, която сте получили при неговото закупуване. По този начин ще се определи до кога е валидна новата ви удължена гаранция.

Имате ли въпроси относно Гаранция плюс? Пишете ни! Използвайте полето за коментар или се присъединете заедно с нас към дискусията във Facebook.