Проектът на Либхер Домакински уреди MyStyle ще зададе напълно нови стандарти по отношение на персонализирането на хладилника. Чрез този конфигуратор ще изберете не само интериора или материала на вашия охладителен уред, но и външния му дизайн и то според вашия специфичен личен вкус. Нека да видим какво може да очаквате от този чисто нов проект:


Как работи MyStyle?


Зад кулисите на MyStyle се крие модерен 3D онлайн конфигуратор, който ще ви предложи голямо разнообразие от най-различни възможности за персонализиране. Преди да създадете хладилника по ваш вкус, първо трябва да решите дали искате да го промените отвън или предпочитате да направите промени само в интериора (осветление, рафтове и т.н.). Новите ни цветове, за които наскоро писахме: NeonOrange, KiwiGreen и FrozenBlue също ще са на ваше разположение.

В MyStyle ще има толкова много разнообразие…


След като изберете основната част от уреда, която искате да конфигурирате следва да удовлетворите нуждите и желанията за интериорния дизайн. Същото е както бихте го направили при избора на новата ви кола! Ако искате да запазите голямото пространство за съхранение в уреда, който сте избрали – няма проблем! С гъвкавостта на MyStyle вие решавате от колко рафтове или чекмеджета имате нужда. В допълнение към класическото бяло ще разполагате и с широка гама от различни цветове, от които може да изберете този на светлината в уреда.

Изборът как предпочитате да изглежда е изцяло ваш!

Искате да е малко по-цветно?

Няма проблем – може да изберете напълно персонализирана външна визия на хладилника си! Благодарение на конфигуратора на Либхер вашите дизайнерски желания нямат да срещнат ограничения: може да сложите снимки от последната си ваканция, любимия ви домашен любимец или логото на ресторанта ви. Просто вземате любимите си спомени или нещо друго, което харесвате и използвате хладилника си или за рекламно пространство или за машина на времето.

MyStyle – перфектният подарък


Нямате представа какво да подарите за сватбата на най-добрия си приятел или за рожденния ден на майка ви? С MyStyle ще може да зарадвате любимите си хора с нещо наистина специално, а на всичкото отгоре и полезно. Независимо дали сте фотограф, дизайнер или нито едно от двете с MyStyle вие сте творецът!

Може дори да сложите различен дизайн на различните страни на уреда – изображения или цвят. Това означава, че всяка страна на хладилника може да бъде индивидуално проектирана. Така може да имате „нов“ уред за нула време, само трябва да го завъртите.

Вижте в бъдещето – научете как ще може да конфигурирате хладилника