Новата комбинация на Либхер от охлаждане и изкуство StickerArt е изцяло в духа на последните дизайнерски трендове. Ексклузивната серия на модела ще позволи на клиентите ни да отнесат тази стикер бомба директно в дома си. Уредът беше представен за пръв път по време на световното търговско изложение IFA 2017 в Берлин.

Моделът на Либхер – StickerArt е зашеметяващото продължение на дългата традиция на компанията да създава охладителни уреди, които за секунди привличат вниманието – отново и отново.

Може би си спомняте кампанията, която направихме преди година “Design your Fridge”, в която всеки можеше да участва създавайки свой собствен дизайн на перфектния хладилник Либхер. Малко по-възрастните фенове на Либхер може да помнят и моделите “Rizzi” и “Brito”, с дизайн на едноименните артисти.

С модела StickerArt вече можете да придадете на кухнята или офиса си впечатляващо творческо излъчване. Щом веднъж попаднат очите ни на този интересен уред, не спират да откриват нови и нови интересни подробности в дизайна. Висококачественият процес на термо-сублимация, използван при отпечатването на стикер мотива върху уреда, кара външния му вид да изглежда по-жив и със свежи цветове за много по-дълго време. Благодарение на него и почистването му става по-лесно. Обозначението на този уред е модел CNst 4813.

Предимства на термо-сублимацията:

  • Няма ръбове
  • Не се разлепва
  • Не се подува
  • UV защита
  • Химически устойчиво покритие

Какво мислите за този дизайн? Споделете в коментарите: