Slider_design_your_fridge2

Pe data de 15 Iulie, votarea s-a terminat la concursul Design your Fridge. S-au ales trei design-uri favorite din top 20.

Zarurile au fost aruncate! S-a terminat votarea pentru a găsi cele mai populare trei design-uri din top 20 propuneri. Un număr fenomenal de oameni s-au implicat; mulțumim pentru că ați fost unul din ei! S-au acordat mai mult de 3000 de stele în total!

Și câștigătorii sunt… evident nu e ceva ce vă vom spune acum! Ceea ce vă putem spune e că se vor anunța câștigătorii o dată la fiecare două săptămâni începând de azi, 22 Iulie, în ordine descrescătoare de la locul 3. În următoarele săptămâni vom anunța locul 2 și cel mai activ participant. Design-ul ce va ocupa locul 1 va fi prezent pe 4 Septembrie la IFA în Berlin, ca parte a ceremoniei de premiere.

Mai avem și altceva rezervat pentru tine: perspective din producția și design-ul aparatelor câștigătoare. Vei avea acces la informații despre toate procesele de producție a combinei CBP 4043 și vei vedea cum se aplică un design câștigător.

Așadar, continuă aventura cu Design your Fridge!

Pentru mai multe informații vizitați www.designyourfridge.com, blogul nostru sau pagina noastră de Facebook.

Ai întrebări sau comentarii despre această postare? Scrie-ne! Folosește funcția de comentariu de mai jos sau vino pe Facebook!