Slider_design_your_fridge

”Promoția îți oferă șansa de a crea propriul model de frigider Liebherr”. Liebherr chiar va produce modelele câștigătoare și le va prezenta la IFA Berlin 2015. Promoția a început pe 5 Mai 2015.

Ai visat vreodată să ai un frigider ce cuprinde toate ideile tale unice? Uite că acum visul tău poate devein realitate pentru că îți oferim șansa să creezi un frigider Liebherr – unul bazat pe designul și conceptele tale personale! Deci, te alături și te implici? Totul începe cu promoția noastră online ”Design your Fridge”.

Trebuie să te întrebi: Cum va arăta frigiderul visurilor mele? Ce culoare va fi? Va avea un aspect unic, cu motive grafice sau imagini? Poate va fi un prototip? Cu siguranță cu ajutorul configuratorului nostru 3-D nu vei realiza un frigider neadecvat; designul tău va fi unic și cu siguranță va atrage privirile oamenilor!

Configuratorul 3-D te va ajuta să-ți creezi designul și vei vedea putea să vezi în timp real când personalizezi frigiderul. Alege versiunea de bază sau versiunea ”Free Design” cu opțiuni avansate de design, unde poți face upload la designul făcut de tine în Photoshop, de exemplu.

Prin folosirea configuratorului ai acces la baza noastră de date ce cuprinde aproximativ 4.6 milioane de imagini ce le poți folosi pentru a-ți personaliza designul. Poți să customizezi cu ușurință dimensiunea și poziția imaginilor doar cu ajutorul unui click. Sau poate ai dori să folosești o culoare mai specială sau un stil de text aparte? Configuratorul nostru te poate ajuta și cu aceste opțiuni având o gamă largă de mostre, forme și unelte pentru desenare.

Configuratorul îți permite să vezi cum arătă frigiderul tău la fiecare pas. În momentul în care ești mulțumit cu modelul creat, pașii pentru adăugarea acestuia în galerie sunt foarte simpli. În acest moment poți să vizualizezi și să evaluezi (să sperăm că pozitiv) conceptele adăugate de alți participanți. Eventual, 20 dintre cele mai populare design-uri vor fi supuse unui vot online. Primele trei designuri câștigătore vor fi produse de Liebherr și prezentate publicului la IFA 2015 în Berlin.

Ce premii poți să câștigi?

Cele 3 designuri câștigătoare și cel mai prolific participant vor primi următoarele premii:

Premiul 1: un frigider exclusiv produs cu designul personal + prezentare la IFA 2015 + un bilet pentru o zi la IFA2015 + cazare pe o noapte.

Premiul 2: un frigider exclusiv produs cu designul personal + prezentare la IFA 2015 + un bilet pentru o zi la IFA 2015

Premiul 3:  un frigider exclusiv produs cu designul personal + prezentare la IFA 2015 + un bilet pentru o zi la IFA 2015

Premiul 4: cel mai prolific participant va primi un aparat Liebherr CMes 502 CoolMini.

Propunerile evaluate în comunitatea online

Ce trebuie să faci pentru a te alătura?

Înregistrează-te la: www.designyourfridge.com

Vei avea apoi posibilitatea să creezi designul frigiderului tău sau să faci upload ideilor tale de design și să lucrezi pe ele – când le vei termina, vor fi evaluate de comunitatea online.

Dacă ”designul tău prototip” trece testul și se dovedește a fi popular printre votanți, ar putea să fie ales și produs de către noi la sfârșitul promoției. Așa că ține degetele încrucișate!

Perioada desfășurării promoției ”Design your Fridge”:

5  Mai –  1 Iulie

DESIGN

Creează designul propriu pentru frigider și împărtășește-ți ideile. Folosind configuratorul nostru 3-D poți să vizualizezi imediat cum arătă designul tău pe frigider.

1 Iulie – 20 Iulie

VOTAREA

Juriul Liebherr format din experți va alege 20 designuri din cele mai populare propuneri și vor fi prezentare comunității online pentru a fi votate.Designurile ce vor primi cele mai multe voturi, precum și cel mai prolific participant,  vor primi premi la sfârșitul promoții.

După 20 Iulie

PREZENTAREA PREMIILOR

Câștigătorii vor fi anunțați la mijlocul lui Iulie. Cele trei designuri câștigătoare vor fi prezentate la IFA 2015 în Berlin, unde va avea loc și prezentarea publică a premiilor.
Apropo: te vom ține la curent despre promoția ”Design your Fridge” cu ajutorul platformelor social media Liebherr de pe Facebook și Twitter. Pur și simplu introdu hashtagul #designyourfridge în căsuța de căutare pe aceste platforme și vei primi postări actualizate și tweeturi despre promoția noastră.
Poți să găsești toate detaliile despre ”Design your Fridge” pe pagina promoției

www.designyourfridge.com

Sperăm că te vei decide să ni te alături și să-ți faci cunoscut designul!

Dacă ai vreo întrebare despre promoția Design your Fridge, nu ezita să ne contactezi! Folosește funcția de comentare de mai jos sau discută cu noi pe Facebook.