Preparare

Pasul: 1/11

Amestecă praful chilli, coriandrul, ghimbir, pimento, scorțișoara, puțină nucșoară și piper.

Pasul: 2/11

Decojește și taie fin usturoiul și ceapa. Amestecă cu 1 lingură de ulei de rapiță și amestecul de condimente.

Pasul: 3/11

Tamponează până la uscare fileurile de friptură cu un șervet de bucătărie, freacă cu amestecul de condimente și acoperă cu un înveliș subțire strâns. Marinează-le în frigider cel puțin 5 ore.

Pasul: 4/11

Scurge porumbul de apă. Spală și taie pe sferturi roșiile, scoate semințele și tulpinile și feliază fin pulpa. Spală cepele verzi și taie capetele albe în cercuri subțiri. Spală coriandrul, scutură-l de apă, smulge și taie frunzele de la 4 tulpini.

Pasul: 5/11

Stoarce lămâia și amestecă 2 linguri de suc cu sare și piper. Adaugă uleiul de măsline. Toarnă sosul în salată și amestecă bine. Decojește, scoate semințele și taie în cuburi papaya. Cu atenție amestecă cuburile de papaya în porumbul și salata de roșii.

Pasul: 6/11

Decojește și taie în cuburi mici hașmaua.

Pasul: 7/11

Încălzește uleiul de rapiță rămas într-o tigaie care nu se lipește. Asezonează ușor cu sare fileurile de vită și prăjește timp de 3-5 minute pe fiecare parte până sunt gătite după gustul tău.

Pasul: 8/11

Scoate fileurile din tigaie, învelește într-o folie și lasă-le să se odinească.

Pasul: 9/11

Gătește scurt hașmaua într-o tigaie fierbinte. Toarnă romul și adaugă supa de vițel.

Pasul: 10/11

Adaugă pasta de tamarin și gătește timp de 10-20 de minute la o temperatură medie până se reduce la jumătate. Asezonează cu sare și piper.

Pasul: 11/11

Folosind un inel de gătit, aranjează salata de porumb pe farfurii. Ia fripturile din folii și colectează sucurile de carne. Taie carnea în felii și pune-o lângă salată. Adaugă sucurile de carne la sos și încălzește scurt. Toarnă sosul peste fripturi și servește garnisit cu coriandrul rămas.