Er zijn wel duizend goede redenen waarom we ons dagelijks verheugen bij het openen van onze koelkast! Voor u hebben wij een lijst gemaakt met wat volgens ons de 10 belangrijkste redenen zijn om van dit buitengewone apparaat te houden…

  1. Omdat alleen uw koelkast uw verlangens en uw meest geheime wensen kent, prikkelt hij uw smaakpapillen met allerlei lekkernijen: olijven, kaas, chocoladetaart … Een veelheid aan delicatessen!
  2. Omdat, als u een kijkje neemt in uw koelkast na een dagje winkelen, u kans maakt om dat sappige dessert nog voor uw huisgenoten te vinden.
  3. Omdat u stiekem hoopt dat uw wederhelft er een reep chocolade of snoeprepen in heeft achtergelaten om af te koelen.
  4. Omdat u er met een koel masker van bio komkommer na een avondje feesten weer menselijk uitziet. Zonder koelkast: onmogelijk!
  5. Omdat, als u naar een voetbalwedstrijd van uw favoriete team op tv kijkt, enkele biertjes, die voor de aftrap nog rap in de groentelade geschoven zijn, deugd kunnen doen.
  6. Omdat de koelkast het hele gezin bij elkaar brengt. Het is daar dat u uw kinderen vindt voordat ze naar school vertrekken … of wanneer ze terugkomen van de nachtclub, en het is ook de plek waar u uw echtgenoot tegenkomt die de koelkast plundert terwijl hij in het midden van zijn lentekuur (of zomer-, herfst- of winter-) zit! Kortom, iedereen vindt er wel iets naar zijn gading.
  7. Omdat bijten in een wortel of een krokante selderstengel een veel betere manier is om met slecht humeur om te gaan dan om te mopperen tegen uw huisgenoten.
  8. Omdat het uw creativiteit stimuleert: heeft een chef met Michelin-ster nooit iets heerlijks verzonnen met een beetje mosterd, enkele schelpen en wat aardbeienconfituur? Natuurlijk wel! (Nu, misschien niet door dit alles te mengen …)
  9. Omdat een kijkje in uw koelkast u meeneemt naar verre oorden dankzij de smaken en aroma’s van buitenlandse gastronomie …
  10. En uiteraard omdat het een Liebherr koelkast is!

Bent u het met ons eens of heeft u andere goede redenen om van uw koelkast te houden? Deel uw goede redenen hieronder of volg ons op Facebook!