Je verheugt jou op een gezellig avondje met een lekker hapje en drankje in de zetel. Maar ineens bedenk je dat je bent vergeten de drank koud te zetten! De BottleTimer van Liebherr kan jouw avond redden. Maar wat is het juist en waarvoor dient het?

Vergeten flessen in de vriezer

Of het nu gaat om een voetbalavond, een onverwacht bezoek of een last minute beslissing om de barbecue aan te steken, een fris biertje of glas witte wijn is de perfecte aanvulling. Maar wat doe je wanneer jouw drank nog ongekoeld in de berging ligt en er geen tijd is om de koelkast zijn werk te laten doen? Je kunt ze dan natuurlijk in de vriezer koelen met het risico dat je dit later op de avond in alle gezelligheid bent vergeten. De volgende dag vind je de ontplofte flessen in jouw diepvriezer en iedereen die deze situatie ooit heeft meegemaakt, weet hoe vervelend het is.

De BottleTimer van Liebherr kan jouw avond redden.

Hoe werkt het?

De BottleTimer functie van Liebherr biedt uitkomst. Hoe werkt deze functie? Heel gemakkelijk! Je legt de flessen in de vriezer, selecteert in het menu “BottleTimer” en geeft het aantal flessen en de totale inhoud op. De BottleTimer berekent onmiddellijk hoe lang de flessen in de vriezer moeten liggen zodat ze goed gekoeld zijn zonder dat ze barsten.

BottleTimer instellen

Eenmaal ingesteld zal het symbool van de BottleTimer in het display verschijnen. Tegelijkertijd wordt getoond hoe lang het nog duurt voordat de flessen goed zijn gekoeld. En om te voorkomen dat de flessen te lang in de vriezer blijven liggen, klinkt er een akoestisch signaal wanneer de BottleTimer is afgelopen en het tijd is om de flessen uit de vriezer te halen. Zo zorgt Liebherr snel voor gekoelde drank en kun jij genieten van jouw voetbalwedstrijd, vriendenavond of barbecue!

Wanneer de BottleTimer is afgelopen en het tijd is om de flessen uit de vriezer te halen, klinkt er een akoestisch signaal.

Welke toestellen beschikken over BottleTimer?

Alle Premium BluPeformance koel-vriescombinaties met een 7 inch aanraakscherm in de deur beschikken standaard over de BottleTimer. Beschik je over een andere SmartDevice-ready koel-vriescombinatie of vrieskast van Liebherr? Dan krijg je dankzij de optionele SmartDeviceBox en de gratis SmartDevice app eveneens toegang tot de BottleTimer functie.

 

Heb je vragen of opmerkingen over de BottleTimer functie? Schrijf ons! Laat een reactie achter onder dit bericht of discussieer met ons op Facebook.