Bestaat de ideale koelkast wel? De SBSes 8486 heeft alles in zich wat je kunt wensen op het gebied van koelen en vriezen. Een lekker wijntje? Dat kan! Het wijndeel bewaart zowel rood als wit op drinktemperatuur. Een cocktail met ijs? Geen probleem. De automatische IceMaker zorgt altijd voor voldoende ijsblokjes. Ontdooien? Niet meer nodig. Het NoFrost vriesdeel hoeft nooit meer te worden ontdooid. Geen zin om elke dag boodschappen te doen? Haal alles in huis voor de hele week. Het grote koeldeel biedt enorm veel koelruimte en met de BioFresh(-Plus) zone blijven groenten, fruit vlees en vis tot drie keer langer houdbaar. Maar dat is nog niet alles…

Liebherr SBSes8486

1. Wijn op juiste drinktemperatuur.

De side-by-side SBSes 8486 heeft twee onafhankelijk instelbare wijnbewaarzones. De temperatuur is per zone instelbaar tussen +5°C en +20°C. Ideaal voor het tegelijkertijd bewaren van zowel rode als witte wijn op de juiste serveertemperatuur.

SBSes 8486: twee temperatuurzones voor wijn

2. Groente, fruit, vlees en zuivel tot 3x langer vers.

In de BioFresh laden, bij een temperatuur van net boven 0°C en een ideale luchtvochtigheid, behouden groente en fruit, vlees, vis en zuivel hun gezonde vitaminen en smaak tot wel drie maal langer dan in een gewoon koeldeel. 40% van het voedsel dat we weg gooien bestaat uit vlees, vis, kaas, zuivel, groente en fruit. Hier kun je naar schatting zo’n € 150 per jaar mee besparen.

3. Vis en schaaldieren tot 2x langer vers.

BioFresh-Plus biedt nog meer bewaarmogelijkheden. De bovenste BioFresh-lade kan in zijn geheel op -2°C of gedeeltelijk op -2 en 0°C worden ingesteld. Zo kan je vis (-2°C) en vlees (0°) beide in dezelfde lade op de ideale temperatuur bewaren. Vis en schaaldieren blijven tot 2x langer vers dan in de BioFresh.

BioFresh-Plus

4. Nooit meer ontdooien.

Nooit meer de vriezer ontdooien! Geen rijp op de verpakkingen, de tekst op de verpakking blijft leesbaar en producten vriezen niet meer aan elkaar.

5. Altijd voldoende ijsblokjes op voorraad.

De IceMaker produceert tot 0,8 kg ijsblokjes per dag en vult de bewaarlade van 1,5 kg automatisch aan. Zo heb je dus altijd voldoende ijsblokjes voor een koel drankje.


6. Ook bij volle koelkast voldoende licht.

De compacte en energiezuinige led-technologie kan plaats besparend in het interieur worden geïntegreerd. De plafond- en achterwandverlichting zorgen voor een gelijkmatige verlichting van de koelruimte. LED’s in de onderzijde van de wijndeur zorgen voor goede verlichting wanneer de vriesladen worden opengetrokken. De helderheid van de ledverlichting in het wijndeel is instelbaar en dimbaar.

7. Inclusief zacht sluiten garantie.

De SoftSystem deursluiting dempt de beweging bij het sluiten. Vanaf circa 45° wordt de deur automatisch dichtgetrokken. Met volle handen is een klein zetje dus voldoende om de deur volledig te laten sluiten.

SoftSystem

8. Laden volledig uittrekbaar.

De SoftTelescopic BioFresh laden lopen op rails en zijn volledig uittrekbaar. De lade wordt gedempt bij het sluiten en trekt zich de laatste 3 cm zachtjes dicht.

9. Eenvoudig te bedienen met vingertop

De twee 2,4” grote bedieningsdisplays met hoge resolutie bevinden zich achter de deur en kun je met een lichte aanraking bedienen. Zo stel je eenvoudig de temperatuur in. Ook functies als SuperFrost en SuperCool zijn zo snel te activeren.

Touch bediening

10. Supersnel afkoelen.

Dat kan met de SuperCool-functie. De temperatuur in het koeldeel wordt voor 12 uur verlaagd naar +2°C. De resterende tijd is altijd zichtbaar in het display. Na afloop schakelt het koeldeel automatisch terug naar de ingestelde temperatuur.

11. Snel en vitaminevriendelijk invriezen.

SuperFrost zorgt voor snel invriezen met behoud van kwaliteit. De temperatuur wordt verlaagd naar -32°C. Afhankelijk van de hoeveelheid in te vriezen producten schakelt SuperFrost automatisch terug naar de ingestelde temperatuur.

12. Geen vingerafdrukken

Vingerafdrukken op de edelstalen deur zijn verleden tijd. SmartSteel biedt een krasvaste en duurzame bescherming en de koelkast kun je dus zonder poetsmiddelen eenvoudig met een doekje reinigen.

13. Een koelkast die fris ruikt.

De FreshAir filters in het koeldeel en in het wijndeel reinigen de lucht en nemen onaangename geuren snel op. Wanneer je hiervoor kiest, krijg je een waarschuwing wanneer het filter aan vervanging toe is.

14. Luxe en sterke draagplateaus

De plateaus van veiligheidsglas zijn sterk, krasbestendig en eenvoudig te reinigen. De voorzijde is afgewerkt met een edelstalen lijst en de achterzijde met een afneembare strip. De plateaus kun je heel gemakkelijk in hoogte verstellen zonder ze uit de kast te halen en zijn belastbaar tot 30 kg. Schoonmaken? Dat kan ook in de afwasmachine.

15. Keuze uit extra ruimte voor flessen of een schalen.

Heb je behoefte aan ruimte voor extra flessen? Dan leg je het flessenplateau bovenop. Tot maximaal 5 flessen kunnen hier liggen zonder dat ze gaan rollen. Minder ruimte voor flessen nodig? Dan kun je de glasplaat bovenop leggen zodat er ruimte ontstaat voor het bewaren van grote bekers, pannen of schalen.

16. Vanuit de koelkast direct op de ontbijttafel.

De VarioBoxen zijn handig voor het opslaan van zaken als boter en jampotjes. De boxen zijn makkelijk toegankelijk via het deksel of in zijn geheel uit te nemen en op tafel te zetten. De VarioBoxen kunnen op verschillende hoogtes in de deur worden geplaatst.

17. Potjes en tubes georganiseerd opgeslagen.

De VarioSafe is een lade voor het gekoeld bewaren van kleine verpakkingen, potjes en tubes. De bruikbare hoogte is op twee standen in te stellen.

VarioSafe

18. Invriezen in iedere lade.

Dankzij FrostSafe kunnen producten in iedere lade snel worden ingevroren. Producten verplaatsen van een invriesvak naar vrieslade is dus niet nodig! De diepvriesladen met transparante voorzijde bieden goed zicht in de lade. Iedere lade heeft bovendien twee handgrepen waarmee je de lade makkelijk kunt uitnemen.

19. Genoeg ruimte voor de hoogste ijstaart.

Is iets te groot om in de vrieslade te bewaren? Geen probleem, de diepvriesladen en tussenliggend glasplateaus zijn uitneembaar en creëren VarioSpace. Extra ruimte zodat ook grote en hoge producten in de vriezer passen.

VarioSpace

Meer weten over de SBSes 8486?

Kom hem bekijken in de Liebherr showroom en we vertellen je er graag alles over! Of bezoek onze website voor foto’s en alle specificaties.

Heb je vragen over de SBSes 8486 of over een van onze andere apparaten? Schrijf ons! Laat een reactie achter onder dit bericht. Of discussieer met ons op Facebook.