Dat Liebherr  een uitgebreid assortiment koelkasten, vriezers en wijnkasten heeft wist je waarschijnlijk wel. En dat Liebherr apparaten vaak een uitgebreide standaarduitvoering hebben misschien ook. Maar wist je dat wij ook een groot assortiment accessoires aanbieden? Ik heb 10 handige accessoires uitgezocht die je apparaat handiger of zelfs zuiniger kunnen maken! Alle originele Liebherr accessoires zijn verkrijgbaar op www.liebherrwinkel.nl.

Liebherr accessoires webshop

1. FlexSystem

Met het FlexSystem blijven de BioCool lade of BioFresh laden altijd overzichtelijk! Met deze organizer kun je de lade handig indelen en kun je groenten en fruit bijvoorbeeld op soort of houdbaarheid sorteren. Alle onderdelen van het FlexSystem zijn eenvoudig te reinigen en zijn geschikt voor de vaatwasser.

Het FlexSystem is verkrijgbaar voor alle vrijstaande BluPerformance Liebherr koelkasten en koel-/vriescombinaties en alle inbouwkoel-/vriescombinaties met kastbrede BioCool- en BioFreshladen.

2. VarioSafe

De VarioSafe is een handige lade die plaats biedt aan kleine levensmiddelen zoals tubes, potjes en zakjes. Zo blijft je koelkast altijd opgeruimd!

De lade is in hoogte verstelbaar en kan eenvoudig op meerdere hoogtes in het koeldeel worden geplaatst.

Er is een VarioSafe lade beschikbaar voor alle 60 cm brede BluPerformance apparaten en voor de Premium inbouwapparaten.

3. Flessendraagrooster

Bewaar jij de flessen graag liggend in de koelkast? Een flessendraagrooster biedt plaats aan 5 flessen en zorgt ervoor dat de flessen niet kunnen gaan rollen, handig!

Er is voor bijna alle Liebherr modellen een (extra) flessendraagrooster te krijgen.

4. VarioBox-set

In de VarioBoxen kunnen levensmiddelen serveerklaar worden gekoeld. De transparante box met deksel kun je snel en makkelijk uitnemen. Zo voorkom je onnodig naar de koelkast lopen en kun je eenvoudig meerdere potjes, sauzen en specerijen in een keer op tafel zetten. De VarioBoxen kun je, net als de deurvakken, op verschillende hoogtes in de deur plaatsen.

De VarioBox-set is verkrijgbaar voor bijna alle inbouwapparaten.

5. Invriesplateau

Een invriesplateau is ideaal voor het los van elkaar invriezen van kwetsbare levensmiddelen zoals kleine vruchten en kruiden. Na het invriezen kunnen de levensmiddelen eenvoudig geportioneerd en verpakt worden. Het invriesplateau kan eenvoudig bovenin een vrieslade of draadmand worden gehangen.

Bij de vrieskisten kun je het plateau ook gebruiken als opvangschaal voor het dooiwater, of als scheidingswand.

Invriesplateaus zijn verkrijgbaar voor bijna alle koel-/vriescombinaties, alle vrieskasten en alle vrieskisten.

6. Vario isolatieplateau

Heb je een Liebherr NoFrost vriezer die niet helemaal gevuld is? Het apparaat verbruikt dan meer energie dan wanneer alle laden vol zijn. Met behulp van het Vario isolatieplateau kunnen ongebruikte vriesladen afgesloten worden. Op deze manier kan een energiebesparing tot wel 50% gerealiseerd worden!

7. Begrenzing deuropeningshoek

Soms staat de koelkast of vriezer op de hoek van de keuken en stoot de deur tegen de muur als je hem opent. Niet handig, want dit kan beschadigingen aan zowel de deur als aan de muur opleveren! Met een begrenzer is de deuropening van bijna alle inbouwmodellen en alle vrijstaande premium BluPerformance modellen te begrenzen op 90°. Voor alle Liebherr apparaten geldt overigens dat je bij een deuropening van 90° altijd de kastbrede laden kunt openen en dat glasplaten te verstellen en te verwijderen zijn. Je levert dus niets in op gebruiksgemak!

8. FreshAir filter

Alle BluPerformance koelkasten en koel-/vriescombinaties hebben een in de ventilator geïntegreerd FreshAir filter. Dit filter zuivert de circulerende lucht en neutraliseert onaangename geuren in het koeldeel.

Bij het bewaren van wijn kunnen geuren merkbaar van invloed zijn op de kwaliteit van de wijn. Daarom zijn ook alle wijnkasten voorzien van een FreshAir filter voor een optimale luchtkwaliteit.

Voor de beste luchtkwaliteit is het aan te raden om het FreshAir filter jaarlijks te vervangen.

9. Houten flessenplateau

Een extra flessenplateau zorgt voor meer overzicht in je wijnbewaarkast. Deze handgemaakte houten flessenplateaus zijn speciaal afgestemd voor het bewaren van wijnflessen met Bordeauxformaat. Deze flessen kunnen met de hals naar elkaar toe bewaard worden voor een efficiënte indeling van de wijnkast. Uiteraard kunnen andere soorten flessen zoals de bourgognefles, elzasserfles en champagnefles ook bewaard worden.

Voor bijna alle wijnbewaarkasten zijn extra flessenplateaus te verkrijgen.

10. Plateauclips

Met behulp van de handige plateauclips kun je in een oogopslag zien welke wijnen waar liggen in de wijnkast. Sorteer je wijnen bijvoorbeeld op regio, druivensoort of wijnhuis. De clips zijn verkrijgbaar voor alle wijnkasten, zowel voor houten plateaus als voor metalen draadroosters.

Liebherr accessoires webshop

Benieuwd welke accessoires er voor jouw Liebherr apparaat beschikbaar zijn? Je vindt alle Liebherr accessoires in onze webshop. Kies eerst de productcategorie van jouw apparaat: vrijstaand, inbouw, wijnkasten, professioneel of laboratorium en selecteer vervolgens jouw modelcode. Je krijgt dan direct te zien welke accessoires voor jouw apparaat beschikbaar zijn.

De meeste accessoires worden uit voorraad verzonden. Dat betekent dat wanneer je een bestelling plaatst op werkdagen voor 14:00, je deze de volgende dag al in huis hebt!

 

 

Heb je vragen over een van deze accessoires of twijfel je of een accessoire voor jouw apparaat geschikt is? Schrijf ons! Laat een reactie achter onder dit bericht. Of discussieer met ons op Facebook.