Heb jij het ook weleens gehad dat de deur van je vriezer ongemerkt open is blijven staan en je vervolgens een dikke ijslaag moest ontdooien? Of vergeet je vaak de koelkast iets kouder te zetten voordat je naar de supermarkt gaat? Een Liebherr koelkast of vriezer met SmartDevice biedt dan uitkomst! Zo geeft het apparaat een seintje als iemand de deur per ongeluk open heeft laten staan. Of is de koelkast extra koud wanneer jij met boodschappen thuiskomt zodat je producten zo snel mogelijk worden gekoeld en de kwaliteit behouden blijft. Lees snel verder om te ontdekken wat jij kunt met een slimme Liebherr! 

Slimme technologie die het dagelijks leven makkelijker maakt

Bedien je koelkast of vriezer met de Liebherr SmartDevice app, waar je ook bent. Met de app kun je heel eenvoudig de gewenste koel- en vriestemperatuur instellen of handige functies als de BottleTimer activeren om veilig en snel flessen af te koelen. Bovendien krijg je pushmeldingen wanneer iemand de deur open heeft laten staan of bij een stroom- of temperatuurstoring.

Maar door het installeren van de SmartDeviceBox worden ook veel nieuwe functies beschikbaar! Bekijk voorbeelden van deze nieuwe functies:

De SmartDeviceBox: jouw koelkast nog slimmer

De SmartDevice-technologie is de basis om je koelkast of diepvriezer te integreren in een smarthome. Met de SmartDeviceBox kun je jouw Liebherr apparaat eenvoudig verbinden met je draadloze netwerk. Alle SmartDevice-ready apparaten kunnen achteraf worden uitgerust met een SmartDeviceBox.  De SmartDeviceBox is als accessoire verkrijgbaar bij jouw Liebherr dealer of in de Liebherr accessoire winkel.

SmartDevice app

De SmartDevice app is gratis beschikbaar voor iOS en Android en biedt altijd en overal toegang tot je Liebherr apparaten. Alle functies zijn overzichtelijk en de bediening is intuïtief en eenvoudig. De app helpt je bovendien stap-voor-stap bij de installatie van je SmartDeviceBox.

De beste bescherming van jouw privacy

Bij Liebherr vinden we jouw privacy erg belangrijk. Daarom is als partner voor software en clouddiensten voor Microsoft gekozen. Microsoft maakt gebruik van dezelfde coderingstechnologie die ook wordt gebruikt in de banksector. Alle gegevens die van SmartDeviceBox naar de cloud worden overgebracht, worden vooraf geanonimiseerd. Liebherr beheert de persoonlijke gegevens van de gebruikers uitsluitend via servers in het eigen datacenter in Duitsland. De gegevens van de SmartDeviceBox en je persoonlijke gegevens zijn dus altijd van elkaar gescheiden. Dit biedt maximale beveiliging volgens de hoogste Europese privacy standaarden.

Liebherr SmartDeviceBox

Maak jouw Liebherr koelkast ook slimmer!

Heb je een Liebherr koelkast of diepvriezer uit 2016 of nieuwer? Grote kans dat deze geschikt is om een SmartDeviceBox te plaatsen! Kijk hier of jouw Liebherr geschikt is.

 

Heb je vragen over SmartDevice of over andere Liebherr producten? Schrijf ons! Laat een reactie achter onder dit bericht of discussieer met ons op Facebook.