Ken jij ook iemand die “kijken doe je met je ogen, niet met je handen” nog niet helemaal begrijpt? Wellicht wonen één of meer van deze ‘kleine personen’ bij jou onder één dak. Vaak laten ze vingerafdrukken achter op allerlei dingen waarop je ze liever niet zou zien, bijvoorbeeld de koelkast. Daarom heeft Liebherr in 2009 SmartSteel ontwikkeld, want niemand wil toch vlekken zien op zijn mooie RVS koelkast?

Bescherming tegen krassen en vingerafdrukken

SmartSteel biedt de oplossing tegen vingerafdrukken. De edelstalen deuren (en afhankelijk van het model ook wanden) zijn speciaal behandeld met een coating die de zichtbaarheid van vingerafdrukken sterk vermindert. Een ander voordeel: het oppervlak is veel beter bestand tegen krassen. Mocht je per ongeluk met iets langs de koelkast lopen, dan is er een kleinere kans op beschadiging. Wel zo fijn, want een kras op je koelkast is toch ellendiger dan een vingerafdruk.

Gemakkelijk schoon te houden

Reinig de buitenzijde van koelkasten met SmartSteel met een zachte droge doek. Gebruik voor hardnekkige vlekken water, eventueel aangevuld met een neutraal schoonmaakmiddel. Gebruik in ieder geval nooit RVS- reinigingsmiddelen of schurende schoonmaakmiddelen op SmartSteel! Hierdoor zal de coating onherstelbaar beschadigd raken.

BlackSteel: een moderne variatie op SmartSteel

Met BlackSteel biedt Liebherr een moderne interpretatie van het klassieke RVS. BlackSteel apparaten onderscheiden zich met hun opvallende donkere kleur die is ontstaan door het verwerken van ruw geslepen edelstaal met een zeer fijne zwarte lak.

BlackSteel van Liebherr

Bij alle ‘es’ en ‘bs’ modellen zijn zowel de deuren als zijwanden met SmartSteel beschermd.  Kom langs in onze Liebherr showroom of bezoek een Liebherr dealer bij jou in de buurt en pak die deur eens goed vast. Ik ben benieuwd of het je lukt een vingerafdruk achter te laten.

 

Heb je vragen over SmartSteel? Schrijf ons! Laat een reactie achter onder dit bericht. Of discussieer met ons op Facebook.