Елегантното и прецизно управление на уредите Либхер (които разполагат с такова) осъществява връзката между различните функции на хладилника. Чрез електронен дисплей то управлява другите елементи като показва и важните стойности на уреда. Така се гарантира точното спазване на избраните температури в хладилното и физерно отделение. Чрез нежното докосване на електронния панел всички функции могат да се настроят лесно и удобно.

И така, кои са основните функции, които можем да управляваме чрез контролния панел:

Настройка на температура

Няма как да бъде по-лесно.

Натискайки бутонa със стрелка нагоре – увеличавате температурата във вътрешността на уреда и обратно, бутона със стрелката надолу ↓ – намалява температурата.

Нещо важно: Изписаната върху контролния панел температура, показва моментните градуси във вътрешността на уреда.

Например, ако изберем – 4 ° C – те ще се изобразят за няколко секунди, преди дисплея да се върне отново на действителните градуси.

До регулирането на желаната от нас температура на дисплея ще се отразяват моментните градуси, докато успешно достигне до избраната от нас – 4 ° C.

Biofresh настройки

Ако ви се струва, че температурата във BioFresh или BioFresh-Plus отделението е прекалено ниска или висока, може да коригирате до желаната чрез BioFresh контролния панел.

Не забравяйте да избирате подходящи климатични зони за различните хранителни продукти, за да им осигурите максимална свежест.

  • DrySafe (по-ниска влажност на въздуха) – подходящ е за сирене, риба и месо
  • HydroSafe (по-висока влажност на въздуха) – подходящ за плодове и зеленчуци

* При необходимост можете да защитите достъпа до контролния панел от малките палави пръстчета, чрез активация на функция за заключване на панела от деца.

Алармени функции

Уредите Либхер разполагат със серия от зрително/ звукови аларми, които ще ви предупреждават, когато вратата е отворена за по-дълго време или температурата е извън желания диапазон. При неизправност на уреда, алармата отново ще сигнализира. При нужда от подмяна на филтъра за вода или за въздуха на дисплея се появява малък индикатор (само за избрани модели). Той ще остане там, за да ви напомня, че трябва да извършите подмяна и да премахнете известието от дисплея.

Специални функции


Можете съвсем лесно да активирате специалните функции като SuperCool и SuperFrost, чрез електронния панел на дисплея.

LED осветление

Повечето от уредите на Liebherr разполагат, със специални светодиоди, с възможност да регулирате яркостта, по ваше желание.

*Някои модели уреди, позволяват регулиране на яркостта и на електронния дисплей.

Управлявайте вашия хладилник Либхер от разстояние


Чрез безплатното приложение на Либхер – Smartdevice може да контролирате уреда си от разстояние ако същия разполага с възможност за интеграция на Smartdevice Box устройство.

След като веднъж свържете уреда с мобилното приложение може да променяте температурата, да включвате и изключвате функции като SuperCool и SuperFrost, както и вентилатора.

Освен това ще разполагате и с възможност за създаване на списъци за пазаруване и стотици вкусни рецепти, които може да извадите по всяко време от джоба си.

А ако някой от любимите ви хора е вкъщи и забрави да затвори вратата на хладилника, то приложението ще ви уведоми автоматично за това.

Управлявайте умно храната си чрез интелигентните решения на Либхер!