По време на IFA 2017 в Берлин Либхер Домакински уреди представи четири проекта за дизайн, които бяха подложени на гласуване от гостите на щанда. Победителят вече е известен – визията NaturalArt. Избраният мотив скоро ще бъде предложен на нашите клиенти под формата на лимитирана серия хладилници Либхер.

Уважаеми читатели, решението е взето!

Ако сте присъствали на щанда на Либхер Домакински уреди по време на световното търговско изложение IFA 2017, вече сте имали възможност да разгледате четирите дизайна от серията CoolVision. По време на гласуването посетители и клиенти на нашия щанд гласуваха за своя любим мотив. Най-предпочитан се оказа дизайнът NaturalArt.

NaturalArt: визията, която ви кани да мечтаете


Идеята зад този мотив беше да се изобрази природата като място, желание и копнеж за много хора в съвременното уранизирано общество. Природата носи усещане за мир, спокойствие и релаксация – далеч от познатото напрежение в ежедневието. Кой не мечтае за това, нали?

Тази черно-бяла природна фотография съвсем скоро ще украси комбинираните хладилници с фризер от серията BluPerformance, оборудвани с BioFresh, след което ще бъде достъпна за нашите клиенти като лимитирана серия домакински уреди Либхер.

За дизайнерската серия CoolVision:


В продължение на десетилетия Либхер е синоним на забележителен дизайн, отличаван непрекъснато с награди. Дизайнерските проучвания на компанията, свързани с концепцията “CoolVision” имат за цел да тестват нови визии, материали, повърхности, цветове и мотиви. Тази година “CoolVision” избра да експериментира с изкуството, завладяващо допълнение към нашите перфектни повърхности и изискани детайли.

Вижте и останалите 3 варианта, които се бориха за първото място:


CityArt


GalacticArt


PaintingArt

А на вас кой вариант най-много ви допада? Споделете в коментарите: