Умно охлаждане и замразяване, дигитални решения за повече удобство в кухнята – това ще бъдат основните акценти от представянето на Либхер тази година на IFA 2016 в Берлин!

На световното търговско изложение IFA 2016, което ще се проведе в Берлин от 2 до 7 септември, Либхер Домакински уреди ще демонстрира как дигитализацията утвърждава своето място в домакинството ни чрез интелигентните охладителни уреди от гамата BluPerformance.

С новото поколение хладилници Либхер потребителите не само ще разполагат с повече възможности за съхранение на хранителни продукти, но и ще се възползват от подобрени стандарти за енергийната ефективност, полезен обем и иновации в интериора и екстериора.

Ако можехте да зададете въпрос на хладилник от гамата BluPerformance може би щяхте да останете изненадани колко много информация може да ви даде той.

На най-голямото световно търговско изложение за битова техника – IFA, Либхер ще представи иновативни решения за съхранение, характерни за уредите BluPerformace – хладилниците могат да бъдат оборудвани с устройството SmartDeviceBox, благодарение, на което ще свържете вашия Либхер с интернет и от там да го управлявате чрез смартфона си, независимо къде се намирате.

Устройството предлага достъп до допълнителни опции за организиране на хранителните продукти, както и възможността за отдалечен достъп до настройките на хладилника.

Liebherr_Standansicht

Посетителите на IFA 2016 ще бъдат силно впечатлени от въздействащата интерактивна атмосфера, която ще предложи щанда на Либхер тази година, в чийто иновативен център на свежестта (т.нар „Куб“), чрез на най-актуалните методи на визуализация и презентация (мултимедийни дисплеи и VR очила) посетителите ще получат не само информация за характеристиките на уредите, но и ще имат възможността да изпробват новите технологии във вълнуващо виртуално пространство.

BluPerformance – „Новото измерение на свежестта“

Уредите от серията BluPerformance ще бъдат представени на зрелищна сцена под мотото „Новото измерение на свежестта“. Представител на Либхер ще запознае отблизо посетителите с тези уреди и техните характеристики. Чрез BluPerformance Либхер прави огромен скок в сферата на енергийната ефективност. Всички уреди от серията са с енергиен клас А+++ и А+++-20%. Последните са с 20% по-ефективни от най-високия досега съществуващ енергиен клас А+++.

За потребителите това означава по-ниска консумация на електрическа енергия и съответно по-ниски разходи, а в глобален план това е знак за нещо още по-важно – ангажимент и грижа към опазването на околната среда.

Някои от основните характеристики на BluPerformance са:

Хладилната технология е интегрирана компактно в цокъла на уреда (а не както до сега – отзад), което ги прави много по-удобни за потребителите – те запазват досегашния си размер, но разполагат с по-голям полезен обем. Всички уреди от BluPerformance могат да бъдат оборудвани с устройството, което споменахме преди малко – SmartDeviceBox, благодарение на което Либхер ще предложи възможно най-широката гама от интелигентни, допълнителни услуги, които да предлага уреда (отдалечено и бързо сервизно обслужване, дистанционен достъп и др.).

Всичко за BluPerformance може да научите тук.

Cool Vision-тенденции в областта на дизайна

Като резултат от специално проучване в областта на дизайна, Либхер внедрява и линията Cool Vision, която отразява актуалните тенденции в съвременния стил на живот, разнообразни варианти на осветление и приятни за окото емоции.

Както виждате, със сигурност си струва да посетите щанда на Либхер на IFA 2016.

Ще ни намерите в зала 2.1.

Очакваме ви!

ifab2b_layout_images_logo_mobile