След като получи една от най-високите награди за интериорни иновации Interior Innovation Award 2015, моделът SBSbs 7263 беше удостоен и с още едно високо отличие, отново за дизайн – iF Design Award 2015.

В категорията „Продуктов дизайн“, комбинираният хладилник с фризер на Либхер Black Steel Side By Side 7263 успя да убеди 53-ма съдии от 20 страни, че заслужава престижното отличие, особено по отношение на иновациите, дизайна и качеството.

Но кое е това, което отличава SBSbs 7263 от останалите?

SBSbs7263

Покрит с черна, неръждаема стомана (BlackSteel), SBSbs 7263 е оборудван с хладилно отделение с BioFresh технология и фризерна част с вградена NoFrost система и 3 климатични зони за перфектно съхранение. Комбинираният хладилник с фризер разполага с нетна вместимост от 364 литра, има 6 рафта, един от които с възможност да се премахва за съхранение на обемни продукти. А за оптимална свежест и по-дълъг срок на съхранение на храната, уредът разполага с 3 BioFresh чекмеджета, монтирани върху изтеглящи се телескопични шини, които ги правят много лесни за употреба. SBSbs 7263 разполага и с оборудване на рафтовете Premium GlassLine, както и с 2 VarioBox отделения плюс удобна поставка за бутилки.

Фризерната част е оборудвана с NoFrost система и предлага осем чекмеджета, които заедно образуват нетна съвместимост от 256 литра.

Специален екцент във фризера е вграденият IceMaker, който гарантира, че винаги ще имате под ръка свежи кубчета лед, които няма да замръзват едно за друго, благодарение на специално разработената за целта от Либхер технология. А за комфорта по време на работата на фризера NoFrost системата ще остави назад във миналото досадното размразяване.

За наградата:

Уредът на Либхер SBSbs 7263 получи престижната награда за дизайн iF Design Award 2015

Уредът на Либхер SBSbs 7263 получи престижната награда за дизайн iF Design Award 2015

Призът iF се присъжда за отличен дизайн от един от най-престижните конкурси за продуктов дизайн в света, създаден през 1953 г. от Асоциацията на Международният Форум за Дизайн.

Още през декември 2014, SBSbs7263 беше удостоен с изключително високото отличие за интериорни иновации Innovation Award 2015, където журито оцени хладилника според важни критерии като: ергономичност, цялостен дизайн, функционалност, ползваемост, иновации, издръжливост, маркетингова стратегия, екологична съвместимост с най-високите стандарти, продуктова естетика, безопасност и достъпност. Всички тези строги критерии бяха подробно анализирани и подобаващо оценени.

Имате ли въпроси относно SBSbs7263? Пишете ни! Използвайте полето за коментари тук отдолу или се присъединете в дискусията заедно с нас във Facebook.