softsystem

Mecanismul de închidere al ușii SoftSystem de la Liebherr asigură o închidere silențioasă și convenabilă a ușilor aparatelor, venind în completarea eficienței energetice ridicate și a siguranței. 

Suntem siguri că vi se pare cunoscut următorul scenariu: forțați închiderea unui sertar sau a unei uși și se aude de parcă ați dat cu pumnul într-o masă. Chiar poate mai rău, se aud zgomote de pe rafturile de pe ușa aparatului și vă gândiți ce s-a spart! În acest moment vă ziceți: Ce mi-ar fi plăcut să fie amortizată închiderea!

Liebherr înțelege foarte bine aceste situații, oferind mecanismul de închidere SoftSystem pe câteva din modelele sale. SoftSystem nu numai că asigură o închidere extrem de silențioasă și blândă a ușii (chiar dacă rafturile ușii sunt pline), ci asigură și o închidere automată a ușii dintr-un unghi de deschidere stabilit, lucru ce contribuie la eficiența energetică. De foarte multe ori am fost toți la frigider să luăm ceva, apoi am închis ușa, dar cand ne-am întors mai tarziu am realizat că ușa nu era închisă complet și aerul a pătruns în interior! Mecanismul SoftSystem previne acest lucru, ușa închizându-se singură, evitând astfel pierderea aerului rece și a energiei.

Unghiurile de închidere automată pentri diferite modele de aparate:

Aparate incorporabile: la frigiderele, congelatoarele și vitrinele de vin încorporabile (inclusiv cele sub blatul de masă), ușa se închide automat la atingerea unhiului de 30°.

softsystem

Aparate freestanding: la frigiderele, congelatoarele și vitrinele de vinuri freestanding ușa se închide automat la atingerea unhiului de 30°.

Lăzi frigorifice: la lăzile frigorifice din gama Premium, mecanismul SoftSystem previne închiderea bruscă a capacului și se închide automat atingerea unhiului de 40°.

softsystem_lazi_frigorifice

Un beneficiu suplimentar al mecanismului SoftSystem este reducerea riscului de lovire din cauza închiderii bruște a ușii. De exemplu să închideți ușa cu forță și degetul sa fie în calea ușii 🙁 Nu cred că este prea placut!

Pentru mai multe informații despre mecanismul SoftSystem te invităm să vizualizezi video de mai jos:

Ti-a plăcut articolul nostru? Înscrie-te gratuit la newsletterul nostru și vei primi pe mail cele mai noi postări! Dacă mai ai întrebări despre mecanismum SoftSytem te invităm să adaugi un comentariu sau să participi la discuțiile noastre de pe Facebook.