În mod regulat, Liebherr prezintă noile tendințe publicului, ca parte din seria noastră de studii pe design numită CoolVision. La IFA 2017, cea mai mare expoziție din lume pentru electronice și electrocasnice, vizitatorii frumosului stand Liebherr au fost invitați să voteze pentru 1 din 4 designuri. Motto-ul din 2017 a fost „ARTĂ”.

IFA-Berlin-2017-Liebherr

Liebherr a fost asociat cu designuri excepționale și demne de premii timp de zeci de ani. Studiile noastre în desfășurare pe bază de design sub numele CoolVision ne permit să testăm accepțiunea generală a unor inovații pe design: materiale, suprafețe și culori neobișnuite și fascinante. În acest an CoolVision s-a axat pe motto-ul „ARTĂ”. Arta mișcă oamenii. Inspiră. Este mereu fascinantă. La fel ca aparatele noastre, suprafețele și detaliile ingenioase cărora le acordăm atâta atenție.

  • GalacticArt – arta galactică

Liebherr_Galactic_Art

În această temă, nu e doar interacțiunea dintre culori și stele care fascinează. Întinderea nesfârșită a universului și galaxiile străine eliberează gândurile privitorului. Constelațiile de stele neobișnuite și amestecul abstract de culori nu fac decât să transpună oameni în noi sfere.

  • CityArt – arta orașelor

Liebherr_City_Art

Viața unui oraș nu se oprește niciodată. Această fotografie ilustreză că agitația și neliniștea sunt capabile să creeze un contrast nou și plin de inspirație celor ce o privesc. Acesta este un motiv plin de mișcare și energie. Duce cu gândul la faptul că orice formă de mișcare lasă în urmă lumină. Ochii urmăresc mișcarea, privind de la începutul până la sfârșitul luminilor.

  • PaintingArt – arta picturii

Liebherr_Painting_Art

Entuziaștii de artă abstractă se vor îndrăgosti de această suprafață fascinantă ce o oferă Liebherr prin această temă. PaintingArt inspiră și energizează în același timp, dând frâu liber gândurilor și ideilor. Culorile pastelate susțin această interpretare, creând un look premium într-o bucătărie sofisticată.

  • NaturalArt – arta naturii

Liebherr_Natural_Art

Mulți oameni tânjesc după natură. Natura dă liniște, relaxare, departe de stresul vieții cotidiene. Natura permite visele cu ochii deschiși. Lasă gândurile privitorilor să umble deasupra apei, fără greutate. Cine nu visează așa ceva? Această fotografie alb-negru de natură oferă potențial viselor cu ochii deschiși și relaxării. Lucruri pentru care ar trebui să ne facem cu toții mai mult timp!