Slider_SBSbs7263

Întâi, modelul BlackSteel Side-By-Side 7263 de la Liebherr a obținut premiul lnterior Innovation Award în 2015; acum a primit încă un premiu deosebit, prestigiosul iF Design Award 2015.

Modelul BlackSteel Side-by-Side 7263 de la Liebherr și-a asigurat râvnitul premiu iF Design Award 2015 în categoria ”Design de produs”, juriul (compus din 53 experți din 20 de țări diferite) fiind impresionat de inovația sa și calitate.

De ce este modelul SBSbs 7263 deosebit?

Având în dotare un compartiment frigider, sertare BioFresh și un congelator NoFrost, modelul SBSbs 7263 oferă trei medii de depozitare distincte, pentru o depozitare multilaterală. Compartimentul frigider are o capacitate netă de 364 litri și fiind prezente șase rafturi de depozitare, unul fiind divizibil. Cele trei sertare BioFresh asigura o depozitare adaptată diferitelor tipuri de alimente și, cel mai important aspect, păstrează alimentele proaspete pentru o perioadă mai lungă. Ele sunt montate pe șine telescopice, fiind foarte ușor de folosit. Alte caracteristici inovatoare prezente sunt: interiorul ușilor dotate cu Premium GlassLine cu doua cutii VarioBox demontabile și un raft de sticle foarte util în compartimentul frigider. Congelatorul NoFrost se mândrește cu opt sertare ce cumulează o capacitate de 256 litri. Un atu al congelatorului este IceMaker-ul, care garantează o sursă constantă de cuburi de gheață, prin tehnologia inovatoare de la Liebherr ce asigură o separare perfecta a cuburilor de gheață, prin folosirea unei tăvi pentru cuburi. Și, pentru că datorită tehnologiei NoFrost de la Liebherr decongelarea nu mai este necesară, crearea cuburilor nu a fost niciodată mai ușoară!

Despre premiu:

Modelul BlackSteel Side-by-Side SBSbs 7263 de la Liebherr a primit râvnitul premiu iF Design Award 2015

Modelul BlackSteel Side-by-Side SBSbs 7263 de la Liebherr a primit râvnitul premiu iF Design Award 2015

Sigiliul de calitate ”iF” este acordat pentru concepte inovatoare și design excepțional, renumitul premiu internațional ”iF Product Design Award” (organizat de iF Industrie Forum Design e.V. încă din anul 1953) fiind unul dintre cele mai prestigioase concursuri de design la nivel mondial.

Modelul SBSbs7263 a primit premiul Interior Innovation Award 2015 în decembrie 2014, după ce juriul a analizat toți participanții și i-au evaluat după următoarele criterii: valoare practică, ergonomie, conceptul global, funcționalitate și utilitate, calitatea design-ului, nivelul de inovație, durabilitate, conceptul de marketing, compatibilitatea și calitatea în raport cu mediul, estetică, siguranță și accesibilitate.

Dacă ai vreo întrebare despre modelul SBSbs 7263 sau despre această postare, scrie-ne! Folosește funcția de comentariu de mai jos sau alatură-te discuțiilor noastre de pe Facebook.