Ochsenhausen (Germania) 2019 – Liebherr participă la IFA Berlin (Târgul internațional pentru electronice de consum și electrocasnice) în perioada 6-11 septembrie 2019. Timp de 65 ani, producătorul de aparate frigorifice a făcut o pasiune din a se asigura că produsele alimentare sunt păstrate perfect pentru o prospețime de invidiat. Motto-ul din acest an e în concordanță cu acest lucru: „Alimentele tale. Pasiunea noastră”. Liebherr va prezenta o varietate de frigidere și congelatoare exclusiviste, pe o suprafață de aproximativ 1900 metri pătrați, în sala 2.1 (standul 201).

 

Alimentele tale. Pasiunea noastră.

„Suntem specialiști în prospețime și am fost întotdeauna pasionați de depozitarea perfectă a alimentelor”, explică Steffen Nagel, Directorul de vânzări și marketing la Liebherr Hausgeräte GmbH. În timp ce tehnologia unică DuoCooling de la Liebherr a stabilit deja un standard ridicat în ceea ce privește timpul prelungit de depozitare în combinele frigorifice, BioFresh se află în centrul experienței optime de prospețime. „Nutriția sănătoasă aduce o contribuție importantă la bunăstarea multor oameni și calitatea prospețimii alimentelor joacă un rol important în acest sens. Tehnologia BioFresh asigură climatul perfect pentru alimente și adaugă valoare vieții de zi cu zi. Alimentele rămân proaspete pentru mai mult timp și aruncarea inutilă a alimentelor datorită duratei scurte de depozitare ține de trecut acum – la fel ca și nevoia constantă de a merge des la cumpărături. Asta înseamnă doar că am ales să ne concentrăm simultan pe cele două mega-trenduri sociale actuale: sănătate și sustenabilitate”. Tehnologia inteligentă SmartDevice, cu o conectare în rețea a aparatelor, completează perfect sistemul de gestionare a alimentelor.

Cu o multitudine de aparate inovatoare și o mare pasiune pentru detalii, Liebherr răspunde și cerințelor individuale. „Descoperiți forța noastră inovatoare de a căuta soluții pentru toate situațiile din viața reală: indiferent dacă aveți spațiu sau nu, dacă nu aveți o pivniță pentru vinuri sau doriți să depozitați mai mult – avem soluția potrivită pentru a încadra un aparat frigorific fără probleme în orice bucătărie”, spune Nagel. De asemenea, acordăm o mare importanță ergonomiei și accesibilității.

„La categoria divertisment există în acest an și un super-proiect artistic MyStyle – va fi o surpriză pentru fiecare vizitator!”