Două mari expoziții din America de Nord au dat startul unui an foarte încărcat pentru Liebherr.

Liebherr a început anul cu participarea la KBIS, the Kitchen and Bath Industry Show ( Expoziție pentru băi și bucătării). Un ecran de 84 inch a întâmpinat vizitatorii în Orlando, Florida, prezentând specificații și caracteristici are aparatelor frigorifice Liebherr. Prezentate în 4k, vizitatorii au aflat mai multe detalii despre BioFresh și ActiveGreen înainte să intre la standul nostru. Există câte un aparat Liebherr care se potrivește perfect cu stilul tău de viață, de la aparate compacte, până la side-by-side-uri extraordinare!

Ceremonie de premiere pentru vitrină de vinuri cu TipOpen la KBIS 2017

Vitrina de vinuri HWG 1803 cu TipOpen a fost premiată de către „Beautiful Kitchens & Baths” cu distincția „30 Produse Inovative” ale anului 2017. Disponibil în alb și negru, această vitrină de vinuri cu o capacitate de 18 sticle, este vedeta oricărei expoziții. Premiul a fost prezentat de Joe Steigmiller, directorul diviziei Liebherr electrocasnice în America.

Împreună cu  Modenus și Design Milk, am fost gazdele unui sesiuni de discuții despre design-ul european, la DMMSocialLounge. Sesiunea a fost urmată de o discuție despre Social Media cu toți membrii comunității de design.

IDS Toroto: Exclusivitate pentru vizitatoriii târgului

 

Din Orlando, am continuat spre Toronto, Canada, pentru târgul IDS. la acest târg, am fost mândri să prezentăm produsele noastre într-o colaborare strânsă cu distribuitorul nostru exclusiv în Canada, Euro-Line Appliances. Pe lângă soluțiile noastre inteligente pentru refrigerare, vizitatorii au primit în exclusivitate prototipul Milky Way, prezentat la IFA 2016 în Berlin. Deși nu s-a anunțat oficial intrarea în producție de serie a acestui model, reacția pozitivă mulțimii ne-a pus pe gânduri în acest sens. Distribuitorul Euro-Line s-a axat pe versatilitatea modelelor Liebherr cu integrare completă și pe aspectul de încorporare ce-l poți crea cu gama noastră de aparate freestanding.

A fost un început de an ecelent pentru noi și abia aștepăm să vă împărtășim următoarele experiențe!