plus_x_award_2016

 

Martie 2016, Ochsenhausen (Germania) – un total de nouă combine frigorifice Liebherr cu BioCool și NoFrost din noua generație de aparate BluPerformance, au primit râvnitul premiu de design în prestigiosul Plus X 2016 Award. Anual, un juriu independent prezintă Plus X Award.

Liebherr s-a dovedit a fi el însuși un câștigător convingător în 2016, cu nouă Plus X Awards primind premii pentru frigidere și congelatoare.

Plus X Award este oferit companiilor pentru a le recunoaște calitatea ridicată și pentru a adăuga valoare produselor lor. Premiile sunt acordate de către un juriu de experți, care selectează produsele cele mai inovatoare și orientate spre viitor, în domeniile tehnologiei, sportului și stilului de viață. Scopul premiului este de a acționa ca un ghid pentru consumatori, în decizia lor de a achiziționa un produs.

Plus X Award este prezentat pe șapte categorii: Inovație – Calitate – Design – Ușurință de utilizare – Funcționalitate – Ergonomie – Ecologie. Liebherr a convins în 6 din cele 7 categorii.

Următoarele aparate sunt actualele câștigătoare:

  • CNP 4858
  • CNPes 4858
  • CNP 4758
  • CNPes 4758
  • CNP 4358
  • CNPes 4358
  • CNP 3758
  • CNPes 3758
  • CNPbs 3758

BluPerformance reprezintă o nouă dimensiune în calitatea prospețimii:

Cu noua gamă de aparate „BluPerformance”, Liebherr prezintă o serie de frigidere și congelatoare deosebit de eficiente energetic și orientate spre viitor. Toate aparatele BluPerformance aparțin clasei energetice A+++ sau sunt A+++/-20%. Aparatele din a doua categorie sunt cu 20% mai economice decât valoarea prag pentru categoria A (în prezent cea mai recunoscută clasă de eficiență energetică).

Tehnologia de refrigerare este integrată compact în baza aparatelor, eliberând mai mult spațiu pentru depozitarea alimentelor.

Pentru aparatele fără tehnologie BioFresh, BioCool este alternativa perfectă. Funcția BioCool are caracteristici de control al umidității, astfel încât alimentele rămân proaspete mai mult decât dacă ar fi fost depozitate într-un compartiment obișnuit de fructe și legume.

Despre Plus X Award:

Cu un juriu expert, independent și internațional din 27 de sectoare industriale, 23 parteneri strategici și peste 600 mărci internaționale participante, Plus X Award este astăzi cel mai mare premiu de inovare din lume pentru tehnologie, sport și stil de viață. Produsele care au cel puțin un factor „Plus X” sunt recunoscute cu un sigiliu Plus X Award. Recent dezvoltat, cu tehnologii inovatoare, design și modele neobișnuite, precum și concepte de operare inteligente și simple – toate aceste calități sunt demne de distincție. Premiul de inovare a fost introdus pentru a proteja și a consolida brandurile și comerțul, precum și pentru a spori orientarea consumatorului spre un anumit produs.

Dacă v-a plăcut acest articol, de ce nu v-ați abona la newsletter-ul nostru pentru cele mai fresh și recente știri și curiozități? Sau, dacă aveți întrebări cu privire la ceea ce tocmai ați citit, vă încurajăm să ne scrieți. Utilizați secțiunea de comentarii de mai jos sau alăturați-vă într-o discuție cu noi pe pagina de Facebook.