Slider_IFA_logo_Liebherr

Din nou standul Liebherr de la IFA Berlin a avut foarte multe de oferit: BioFresh, ColourLine, Design your Fridge și BluPerformance sunt doar câteva din subiectele anului 2015.

Bine ați venit la standul electrocasnicelor Liebherr de la IFA Berlin! Vreți să aflați mai multe despre trendurile și inovațiile din domeniile refrigerării și congelării? Atunci standul Liebherr este locul perfect pentru acest lucru! Ca specialiști în refrigerare și congelare, putem să vă oferim informații despre cele mai noi subiecte. Mai jos gășiți un rezumat despre subiectele anului 2015.

Tehnologia BioFresh de la Liebherr ajută la păstrarea prospețimii fructelor și legumelor

Tehnologia BioFresh de la Liebherr ajută la păstrarea prospețimii fructelor și legumelor

BioFresh:

Tehnologia BioFresh de la Liebherr joacă un rol important în alimentația sănătoasă și în modurile de viață moderne. Fructele, legumele, carnea sau lactatele sunt depozitate optim la o temperatură puțin peste 0°C și la o umididate ideală. BioFresh oferă cele mai bune condiții pentru prelungirea prospețimii alimentelor.

 

Liebherr oferă o gamă largă de aparate cu eficiență energetică ridicată.

Liebherr oferă o gamă largă de aparate cu eficiență energetică ridicată.

Eficiența energetică:

La această categorie am expus aparate freestanding și built-in cu cea mai bună eficiență energetică disponibilă în momentul acesta pe piață. Printre ele s-au regăsit aceste combine frigorifice:
• CBPesf 4043 cu BioFresh și SmartFrost în clasa energetică A+++  20%
• CBNPes 3756 cu BioFresh și NoFrost în clasa energetică A+++

Congelare:

Testul Stiftung Warentest din 08/2015 a numit trei câștigători Liebherr la congelatoare. Aceștia sunt ultimii câștigători ai testului:

  • GNP 3666 congelator freestanding cu nota 1.9
  • GTP 2356 ladă frigorifică cu nota 1.8
  • Când a venit rândul congelatoarelor mici, modelul built-in IGN 1654 a impresionat categoria sa cu un verdict final de ”bun”

 

BluPerformance – o nouă dimensiune în refrigerare și congelare.

BluPerformance – o nouă dimensiune în refrigerare și congelare.

BluPerformance:

Experimentați o nouă dimensiune în refrigerare și congelare: BluPerformance. Ce putem să vă spunem este că BluPerformance înseamnă:
• Mai mult confort și flexibilitate
• Capacitate netă mai mare
• Eficiență ridicată și costuri reduse
• Nivel de zgomot foarte scăzut
• Design de calitate superioară

Vinuri:

Temperaturi constante combinate cu o umiditate optimă sunt cruciale când vine vorba de crearea condițiilor optime de depozitare și a temperaturii ideale de servire a vinurilor de calitate înaltă. Au fost prezentate diferite vitrine de vinuri simple pentru depozitare și unele cu mai multe zone de temperatură.

 

Descoperă mai multe despre BlackSteel și cum face ca aparatul tău să fie o vedetă în bucătărie

Descoperă mai multe despre BlackSteel și cum face ca aparatul tău să fie o vedetă în bucătărie

BlackSteel:

Gama noastră completă este caracterizată prin design unic, fabricare perfectă și finisaje premium – inclusiv aparatele noastre BlackSteel. Aici am expus inox negru atractiv cu un finisaj SmartSteel premium. Beneficiile: SmartSteel reduce vizibilitatea amprentelor, este simplu de curățat și este rezistent la zgârieturi.

 

 

Culori superbe: Noua gamă Liebherr ColourLine.

Culori superbe: Noua gamă Liebherr ColourLine.

ColourLine:

La IFA de anul trecut am făcut un sondaj public în legătură cu șase culori atractive și în trend pentru frigidere. Vizitatorii standului au avut posibilitatea să voteze pentru favoritele lor. Aparatele au fost produse cu cele mai votate culori – Roșu Foc, Albastru Marin și Verde Avocado. Aici s-au prezentat live modelele alese, precum și performanțele acestora.

Concursul online Design Your Fridge:

În perioada 5 Mai – 19 Iunie 2015 participanții au putut să utilizeze un configurator 3D pentru a face un design propriu unei combine frigorifice. Peste 3000 de design-uri din toată lumea au fost introduse, din care juriul Liebherr a selectat 20 de design-uri pentru faza finală; comunitatea online a putut să evalueze fiecare design. Cele trei design-uri câștigătoare au fost produse fizic și au fost prezentate la standul de anul acesta.

 

Distracția a fost garantată la standul Liebherr prin acțiuni social media

Distracția a fost garantată la standul Liebherr prin acțiuni social media

Social Media:

Interacționează cu electrocasnicele Liebherr: în social media, vizitatorii au putut să facă o fotografie în fața unui perete spectaculos cu un iceberg. Imaginea se găsește uploadată pe pagina de Facebook Liebherr. Vizitatorii au putut să se înregistreze pentru newsletter-ul blogului nostru ca să nu rateze nicio postare. Cine s-a înregistrat la newsletter la standul nostru a primit un magnet de frigider cu propria poză de la IFA. Liebherr a oferit foarte multe anul acesta la IFA Berlin. Standul a avut o suprafață de 1850 mp, fiind mult mai mare decât în ceilalți ani!!

 

Ai întrebări sau comentarii despre această postare? Scrie-ne! Folosește funcția de comentariu de mai jos sau vino pe Facebook!