Slider_Laboratory_1_neu_Liebherr

De pe 10 pe 13 mai, Liebherr a expus gama extinsă de produse și servicii pentru industria farmaceutică la târgul Analytica din München, un târg de top specializat în tehnologii pentru analize, laboratoare și biotehnologii. Unul din produsele vedete prezentate de Liebherr a fost frigiderul inteligent pentru farmacii cu participarea tehnologiei Microsoft.

Cu peste 35.000 vizitatori, Analytica este unul din cele mai importante târguri comerciale din lume specializat în tehnologii pentru analize, laboratoare și biotehnologii. Liebherr a fost expozant pentru al treilea an consecutiv, venind din nou cu o privire de ansamblu la gama lor cuprinzătoare de aparate, prezentând și prototipul lor cel mai recent – frigiderul farmaceutic conectat la rețea (MKv 3913) – împreună cu alte 14 aparate gândite special pentru cercetare și uz general în laborator. Industria farmaceutică are cerințe particulare pentru tehnologii de refrigerare fiabile pentru stocarea de substanțe extrem de sensibile, precum probele medicale, vaccinurile sau insulina. Temperaturile de refrigerare trebuie să fie menținute exact în jurul ceasului, sigure, operarea fiabilă a aparatelor fiind imperativă. Introducerea unor soluții inteligente în rețea pentru frigiderele și congelatoarele comerciale creează noi posibilități de monitorizare și întreținere pentru utilizatorii profesioniști.

Frigiderul Smart conectat la rețea, cu tehnologie Microsoft

Acest interesant prototip oferă un modul de comunicare bazat pe Windows 10, IoT core, ce colectează datele frigiderului și le trimite automat pe platforma Microsoft Azure pentru analize. Acest lucru permite monitorizarea constantă a temperaturii frigiderului și parametrii tehnici relevanți din punct de vedere operațional ai aparatului. Folosind mașina de examinat – evaluarea automată a datelor, recunoscând atât controlul proceselor, cât și abaterile – și analiza predicitvă, e posibil să se identifice orice modificări în performanța refrigerării și să pună în aplicare o întreținere/reparație la un stadiu incipient. Deci, mult timp înainte de orice daune pentru produsele medicale sensibile, un bilet este generat în Microsoft Dynamics CRM pentru a programa un tehnician în service. Clientul este informat, de asemenea, înainte de intervenția din service. În plus, frigiderul poate fi actualizat de la distanță astfel încât Liebherr este în punctul de a introduce noi caracteristici și funcționalități cu viteză mult mai mare și flexibilitate. Indiferent ce sector sau domeniu de aplicare vă interesează, fiți sigur că veți găsi în gama Liebherr aparatul potrivit care să vă îndeplinească toate cerințele.

Puteți accesa gama de produse frigorifice comerciale pe site-ul oficial www.liebherr-comerciale.ro

Dacă aveți întrebări sau curiozități cu privire la ceea ce ați citit, luați legătura cu noi! Folosiți secțiunea de comentarii de mai jos sau intrați în discuție cu noi pe pagina noastră de Facebook!