Kender du fornemmelsen: Efter en lang uge på arbejdet glæder du dig til at holde fri, slappe af og nyde en god flaske vin?

I dag skal den gode flaske vin nydes – den du har gemt til en særlig lejlighed. Endelig kommer du hjem. Åbner flasken og hælder den op i det gode glas. Du trækker i et behagelig sæt tøj, sætter dig i sofaen og tager en slurk, mens du tænker endelig weekend. Du smager på den, men må sande, at smagen er skrækkelig. Vinen smager af eddike.

 

 

Naturligvis tænker du: hvad i alverden gik der galt? Den er blevet opbevaret på et køligt og tørt sted, ikke? Desværre duer det ikke at opbevare vin i køkkenskabe eller i små vinreoler, som passer perfekt ind i det tomme køkkenskab.

Ved opbevaring af vin skal hele det omgivende miljø grundigt overvejes. Køleskabet i umiddelbar nærhed udsender varm luft. Ovne og kogeplader producerer en enorm mængde varme under brug. Temperaturen i hjemmet svinger dagligt, især i de varme måneder og luftfugtigheden i løbet af sommeren spiller en meget vigtig rolle.

Vinen, du gemte til den specielle lejlighed, havde aldrig en chance.

Liebherr vinskabe er den simple løsning

Den gode nyhed er, at der er en meget enkel løsning: Liebherr vinskabe.
Et specialbygget apparat til opbevaring af alle typer vine. Til både korttids- og langtidsopbevaring. Et Liebherr-vinskab er uigennemtrængeligt overfor omgivende faktorer og skaber det perfekte klima og miljø for dine vinene, så de kan modnes i fred og ro.

 

 

Sortimentet består af fritstående, integrerbare samt table-top-modeller med en, to eller hele tre separate temperaturzoner. Temperaturerne indstilles mellem +5 °C – +20 °C – det bliver ikke nemmere at sikre det optimale miljø for dine vine.

Endnu vigtigere er, et Liebherr vinskab er fremstillet kun til vin. Herved sikres du, at den gode vin aldrig bliver til eddike igen. Et Liebherr vinskab er ikke ”blot” et køleskab, men et ”safe haven” for dine vine, på niveau med miljøet i en ægte vinkælder.

Udstyrsfordele

  • Kulfiltre – sikrer konstant frisk luft.
  • Håndlavede træhylder, som kan belastes med op til 25 kg pr. hylde. For den sikre opbevaring.
  • Ventilationskøling for perfekt luftfugtighed. Vigtigt for langtidsopbevaring.
  • Alarmer for døråbning og temperaturudsving. Et alarmsignal høres, hvis døren står åbent eller temperaturen stiger/falder uønsket.

Hvad mere kan du ønske dig fra et Liebherr vinkøleskab?

UV-beskyttelse i glasdøre? Tjek.
Lås til sikring af dine vine? Tjek.
Labelholdere for hurtigt overblik over indholdet i skabet? Tjek.

Ikke at forglemme den vibrationsfrie kompressor, som giver dine vine den ro, de har behov for for at kunne udvikle den perfekte smag.

 

Se hele sortimentet af Liebherr vinskabe her, og sikre dig optimale opbevaringsforhold til dine vine.

 

Hvordan opbevarer du dine vine? Vi bliver glade, hvis du vil dele det med os via nedenstående kommentarfelt.