Hos Liebherr er design en fusion af mange elementer: Særpræg, funktionalitet og innovation. Klassisk og tidløs elegance. Men hvad er det, der gør Liebherr-produkterne så unikke?

Alle, der betragter deres køkken som en integreret del af boligen, forventer, at deres køleskab harmonerer med resten af indretningen. Ved udvikling af Liebherr-produkter lægger vi stor vægt på samspil mellem materiale, form og proportion og den effekt, produktet har i denne sammenhæng. Vi markedsfører produkter, der beriger omgivelserne med afbalancerede belysningskoncepter, materialer af høj kvalitet og sammenhængende design. Ægte innovation har sit udspring i en villighed til at overveje forskellige komponenter, både set fra et underforstået perspektiv og fra et helhedsperspektiv.

Liebherr udvikler sine idéer med udgangspunkt i dette. Designstudier fremvises på messer til både handelspartnere og slutbrugere. De videreudvikles baseret på den feedback, vi modtager. Først derefter sættes de i serieproduktion. Vi får også yderst værdifuld feedback angående vores teknologi og designkvalitet via deltagelse i internationale designkonkurrencer. Med mere end 60 års erfaring i køle- og frysesektoren har Liebherr omfattende knowhow, når det gælder fremstilling af moderne, innovative produkter af høj kvalitet. Før i tiden var køleskabe og frysere lidt “forsømte” ejendele. Nu oplever vi derimod, at folk bruger meget energi på at finde de helt rette køleskabe, frysere, vinkølere og andre husholdningsprodukter.

 

Vi lever i en spændende tid. Køkken og spise-/opholdsrum er ikke længere opdelt. Visuelt indbydende produkter er i stigende grad blevet vigtigt tilbehør i moderne hjem. Folk ønsker iøjnefaldende produkter, der imponerer med stil. Liebherr tilbyder en række modeller, der er kendetegnet ved tekniske innovationer og karakteristisk interaktion mellem farve, form og materiale. Vores produkter er designvarer, der passer ind i både køkken- og opholdsrum.

Klassiske farvevarianter

Liebherr er med fremme i forreste række: Mange af vores produkter fås i rustfrit stål eller BlackSteel. Vores vinkølere fås også i poleret terra, intens bordeauxrød eller mat sort. Liebherr er stolt af at tilbyde moderne design, intelligente køleteknikker, intuitiv betjening og førsteklasses materialer i både den private sektor og erhvervssektoren.

Vores motto, Kvalitet, design og Innovation, beskriver meget rammende samspillet mellem de relevante elementer. Høj kvalitet kræver innovativ teknologi og et flot design. Alle Liebherr-husholdningsapprater udvikles og fremstilles i henhold til denne leveregel. Vi tager altid udgangspunkt i kundernes behov. Før selve udviklingsprocessen foretages der gennemførlighedsundersøgelser, og resultaterne af omfattende kunderesearch studeres. Når vores ingeniører og produktdesignere går i gang, tager designprocessen udgangspunkt i disse oplysninger sammen med oplysninger fra almindelig teknologi-scouting og undersøgelse af langsigtede trends i sektoren.

Designudgaver fra Liebherr

BlackSteel – sort rustfrit stål

Priser, BioFresh, BlackSteel, BluPerformance, ColourLine, CoolVision, Design, Køkken, Køleskab, Liebherr
Med BlackSteel har Liebherr skabt en moderne fortolkning af den klassiske front i rustfrit stål. Disse stilfulde produkter skiller sig ud fra mængden med den flotte sorte farve og den særlige polerede finish. Den grove tværgående polerede finish giver et indbydende udseende og er meget iøjnefaldende. BlackSteel-udgaver er udstyret med det patentanmeldte Liebherr-håndtag med integreret åbningsmekanisme i komplementær aluminium.

GlassEdition

Uanset om de er i kølig hvid eller elegant sort, fremstilles de reflekterende glasfronter på GlassEdition-produkter ved hjælp af glas med print på bagsiden. Dette materiale giver ikke alene produktet et spektakulært udseende, men gør det også nemt at rengøre og modstandsdygtigt over for ridser. Håndtagene sidder ude i siden, så glasfrontens fulde visuelle effekt bevares. De sorte GlassEdition-modeller harmonerer perfekt med minimalistiske flader i rustfrit stål og er utroligt flotte i køkkener med gråt eller sort tema. Hvide GlassEdition-modeller giver en sensationel kontrast ved brug sammen med køkkenmøbler i træ.

ColourLine – en palet af inspiration

Priser, BioFresh, BlackSteel, BluPerformance, ColourLine, CoolVision, Design, Køkken, Køleskab, Liebherr
Liebherr præsenterede første gang prototyper på vores ColourLine-Edition i forbindelse med IFA 2014. De besøgende på messen stemte på deres favoritfarver. De tre mest populære, WaterBlue, AvocadoGreen og FireRed, blev derefter lanceret på visse markeder. Disse køleskabe er farverige indslag i køkkener og opholdsrum.

I 2018 lancerede Liebherr endnu en række skabe med frække, modige farver, som sætter et morderne præg på dit køkken med NeonOrange, FrostBlå eller KiwiGrøn.

Design sat på prøve

Liebherr-produkter har særlig lang levetid. Vi evaluerer alle design, hvad angår kundefordele og brugervenlighed, for at sikre, at vi hele tiden fastholder vores høje kvalitetsstandarder. Kan kunderne lide vores produkt? Følger designet de aktuelle trends og sikrer samtidig lang levetid? Hvor godt holder de brugte materialer til daglig brug? Før et produkt sættes i produktion, lader vi alle design og komponenter komme an på en prøve. Vores produkter er ikke alene imponerende rent visuelt og fremstillet af materialer af højeste kvalitet. De er også yderst velegnede til daglig brug, nemme at rengøre og intuitive at bruge.

Effektiv indvendig belysning

Vores indvendige belysning er designet, så den giver homogen belysning i hele produktet. Vi har udviklet et særligt belysningskoncept, som på pladsbesparende vis integreres i den indvendige beholder. Maden bades i et dejligt behageligt lys. Desuden kan den indvendige belysning i vores produkter med glasdør dæmpes og er dermed med til at give en atmosfærisk belysning i rummet.

Uden at gå på kompromis. Helt ned til mindste detalje

 

 

I sand pionerånd var det Liebherr, der opfandt BioFresh-teknologi. BioFresh-skuffer giver ideelle opbevaringsforhold for sarte madvarer med en konstant temperatur på lige godt 0 °C og justerbare fugtighedsniveauer. Alle indvendige beholdere i Liebherr-produkter har en flot, sømløs finish, der er designet med henblik på hygiejne og nem rengøring. Når det gælder temperaturstyring, lægger Liebherr stor vægt på intuitiv betjening. Alle symboler, der bruges på både traditionelle knapper og taster samt trykknapper, er klart synlige, og de passer til den enkelte funktion.

Priser, BioFresh, BlackSteel, BluPerformance, ColourLine, CoolVision, Design, Køkken, Køleskab, Liebherr
Liebherr var den første producent, der benyttede LED-lyssøjler. De fungerede som en økonomisk lyskilde med lang levetid, der gav et blødt og jævnt fordelt lys, som oplyste hele produktets indre. Lysets kølige kvalitet matcher køligheden i produktets indre.

Naturlige indvendige materialer

Priser, BioFresh, BlackSteel, BluPerformance, ColourLine, CoolVision, Design, Køkken, Køleskab, Liebherr
Naturmaterialer som f.eks. træ er ikke alene yderst holdbare. De skaber også en hjemlig atmosfære. Vores vinkølere bruges til opbevaring af rødvin, hvidvin og rosé på hylder, der er fremstillet af bøgetræ. Præsentationshylderne i vores tobaksfugtere er fremstillet af spansk cedertræ, hvilket garanterer optimale opbevaringsforhold. I vores køleskabe og frysere er en stor del af de indvendige løsdele fremstillet af sikkerhedsglas, der tåler opvaskemaskine og er modstandsdygtigt over for ridser.

Priser og anerkendelser

Liebherr modtager ofte anerkendelse for vores produkters suveræne designkvalitet og innovation. I 2018 vandt Liebherr både iF Design Award samt Red Dot Award med frenchdoor køle-/fryseskabet CBNes 6256, multitemperatur-vinskabet EWTgb 3583 med TipOpen-teknologi samt det integrerbare multitemperatur-vinskab EWTdf 3553. Eksklusiv luksus og karakteristisk design er afgørende for vores stræben efter perfektion og for Liebherrs filosofi:

Kvalitet, design og innovation.

Hvorfor ikke abonnere på vores nyhedsbrev, hvis du kunne lide dette indlæg? Måske har du spørgsmål til Liebherr-designet? Skriv til os! Brug kommentarfunktionen under dette indlæg, eller diskuter det med os på Facebook.