Инверторен компресор, автоматично размразяване, изключително ниска консумация на електроенергия (A+++), два независими охладителни кръга, електроника с разнообразни функции и разумна цена, това са основните характеристики на хладилник Либхер CNPel 4313. Той хармонично съчетава специална немска технология за охлаждане, отличен външен вид и голям обем за съхранение на продукти.

CNPel 4313 e отличен избор за тези, които търсят класически комбиниран хладилник с фризер и автоматично размразяване чрез технологията NoFrost. Моделът е наличен и с височина 2 метра (CNel 4813).Вътрешната част на вратата е оборудвана с три рафта от серията с регулируема височина. Те могат да съхранят бутилки и бурканчета с различен капацитет. А самият хладилник разполага с 4 регулируеми стъклени рафта. Моделът притежава и стилен рафт за бутилки, който предлага едно колкото практично, толкова и красиво решение за съхранението на напитките.

Така бутилките могат да се съхраняват, спестявайки място.

Моделът притежава и автоматично размразяване


Моделът CNPel 4313 притежава автоматично размразяване: в хладилника има система за предотвратява образуването на капки, а  във фризера е вградена технологията NoFrost. Продуктите се замразяват с охладен циркулационен въздух и влажността на въздуха се отвежда навън. По този начин във фризерното пространство никога не се заледява и хранителните продукти не се покриват със скреж. С комфорта на системата NoFrost размразяването вече не е необходимо.

Енергоспестяващо LED осветление


За оптимално осветяване на вътрешното пространство се използват светодиоди, разположени в горната част на хладилното отделение. Те са с много по-дълъг живот от стандартните крушки с жичка и в същото време консумират по-малко електроенергия.

Два охладителни кръга.


С два изцяло независими охлаждащи кръга чрез системата DuoCooling в модел CNPel 4313, температурата може да се регулира точно и независимо в хладилното и фризерното отделение. Няма и въздухообмен между хладилното и фризерното отделение като така се предотвратява предаването на миризми и изсъхването на хранителни продукти.

Удобно електронно управление


Прецизното електронно управление е оборудвано с дигитален температурен дисплей и информира за настроените стойности. С електронното управление можете да зададете точната температура в отделенията и да активирате функцията SuperFrost. Контролният панел е скрит зад вратата.

Стъклени рафтове от закалено стъкло


Висококачествено оборудване с рафтове от закалено стъкло, лесни за почистване и устойчиви на натоварване до 30 кг.

Вградени дръжки.


Моделът е оборудван с вградени дръжки, които са невидими отпред.

Лесно почистване.


В интериорът няма фуги и „шевове“, така че почистването не отнема много време и усилия.

Спестяване на енергия


Хладилникът CNPel 4313 притежава енергийна ефективност от клас А +++. Средното ниво на потребление на енергия е само 160 kWh / годишно.

Основните характеристики на хладилник с фризер Либхер CNPel 4313 са:

  • Външни размери (H / W / D): 186 / 60,0 / 65,5 cm;
  • Общ полезен обем: 304 литра (209 литра в хладилника, 95 литра във фризера);
  • Автоматична размразяваща система: NoFrost във фризерното отделение;
  • Два независими охладителни кръга чрез системата DuoCooling;
  • Клас на енергийна ефективност: A +++;
  • Консумирана мощност: 160 kWh / годишно;
  • Ниво на шум: 40 dB;
  • Климатичен клас: SN-T.

Всичко за модел CNPel 4313.