щанд на Либхер на IFA 2015

Кликни върху снимката за по-голям размер

На тазгодишното изложение IFA в Берлин – може би най-големия световен търговски форум за битова електроника и домакински уреди, Либхер ще представи новата си гама от иновативни хладилници и фризери.

Събитието ще се проведе от 04.09.2015 до 09.09.2015.

На щанд от цели 1,850 m² – най-големия използван от компанията до сега, Либхер ще демонстрира голямо разнообразие от вълнуващи акценти и иновативни концепции, интегрирани в широка гама хладилници и фризери.

За пръв път нашите посетители ще могат да видят и презентация на концепцията BluPerformance, която отваря цяло ново измерение в сектора на охлаждането и замразяването. Отлично качество на материалите, перфектна изработка на всеки детайл, оптимална енергийна ефективност, както и изобилие от иновативни функции определят това ново поколение домакински електроуреди на Либхер.

Picture12

BluPerformance – оптимален баланс между вместимост, ефективност, производителност, консумация на енергия и намалено ниво на шума.

Друг основен акцент от участието на Либхер по време на IFA 2015 ще бъде финала на кампанията “Design your Fridge”, която се проведе от 5 май до 19 юни тази година.

Участниците в инициативата бяха поканени да използват 3-D конфигуратор, за да създадат и покажат на света своите собствени виждания за дизайн на хладилник с фризер. Група от експерти на Либхер избра 20-те най-добри визии, които бяха предложени на участниците за гласуване.

Трите спечелили дизайна вече се произвеждат в една от нашите фабрики, за да бъдат изложени на щанда на Либхер по време на IFA 2015.

На IFA 2015 Либхер ще приветства своите гости в зала 2.1, щанд № 201, където нашите клиенти и бизнес партньори ще намерят подробна информация и експертни съвети за новите ни продукти. Очакваме ви!