9 модела комбинирани хладилници с фризер Либхер, оборудвани с технологията NoFrost, всички от новото поколение уреди BluPerformance, получиха престижната международна награда за дизайн Plus X Award 2016. Уредите грабнаха приза в категориите: Високо качество, Дизайн, Иновации, Лекота на използване, Функционалност и Екология.

9 хладилника с фризер Либхер спечелиха престижната награда Plus X Award 2016

Производителите получават наградата Plus X Award за предимства в качеството и за добавената стойност, която уредите им предлагат на клиентите.

Компанията Либхер и този път е вложила впечатляваща производителност, функционален и красив дизайн в своите уреди, за да заслужи и тази година престижната награда. По време на тази надпревара се събира група от експерти, които оценяват различните марки в различни категории и присъждат отличие за иновативни и ориентирани към бъдещето продукти в областта на технологиите, спорта и начина на живот. Уредите, на който се присъжда Plus X сертификат за одобрение притежават най-малко един “Plus X” фактор. Наградата се присъжда в седем различни категории: Иновации, Високо качество, Дизайн, Лекота на използване, Функционалност, Ергономичност и Екология. Либхер се радва на успех в шест от общо седем категории.

Хладилниците с фризер Либхер оборудвани с NoFrost и BioCool, получили Plus X Award 2016

• CNP 4858
• CNPes 4858
• CNP 4758
• CNPes 4758
• CNP 4358
• CNPes 4358
• CNP 3758
• CNPes 3758
• CNPbs 3758

BluPerformance: уреди Либхер от ново поколение

Liebherr_CBN4815-20_Comfort_BF_querformat

С най-новото поколение уреди BluPerformance, Либхер представя серия от изключително енергийно ефективни и иновативни хладилници и фризери. Всички наградени уреди от тази генерация предлагат отлична енергийна ефективност клас А +++ или А +++ / -20% (с 20% по-икономични от най-високия енергиен клас на пазара).

Уникалната им хладилна технология е компактно интегрирана в цокъла, което освобождава повече място за съхранение на хранителни продукти. BioCool технологията вградена в някои от моделите BluPerformance е чудесна алтернатива на уредите без BioFresh. В BioCool отделението влажността може да се регулира в рамките на чекмеджетата, за разлика от стандартните отделения за плодове и зеленчуци. Така храната остава свежа за по-дълго време.

Освен всичко това, технологията SmartDevice в уредите от поколението BluPerformance, предлага възможност за използването на много допълнителни услуги. Възможността за инсталиране на SmartDeviceBox ще позволи уредите Либхер от тази генерация да бъдат чудесно допълнение към интелигентните домове чрез WLAN връзка, осигуряваща лесно и удобно управление на хладилниците от мобилно устройство, независимо дали сте у дома или навън.

За наградата Plus X Award:

Liebherr_PlusX__DEС независимо международно жури от експерти, представляващи 27 индустриални сектори, 23 стратегически партньори, както и повече от 600 участници, представители на международни марки, наградата Plus X е една от водещите и най-престижни в света на иновациите свързани с технологични, спортни и лайфстайл продукти. Тази награда за иновации се инициира с цел подкрепа на марките и търговията, както и да подкрепи потребителите в техните решения за покупка.

Хареса ли ви статията? Абонирайте се за нашия бюлетин от тук, за да получавате свежите новини от Либхер директно в пощата си. Ако имате въпроси, пишете ни! Използвайте полето за коментари или се присъединете към нас и дискусията във Facebook.