Какво ще видите на щандът на Либхер по време на IFA 2015

И тази година щандът на Либхер на IFA в Берлин има много какво да предложи: BioFresh, ColourLine, Design your Fridge и BluPerformance са само част от темите през 2015 г. В следващите редове ще отворим леко завесата, за да ви дадем малко повече информация какво ще видите на най-големия щанд на Либхер, правен до сега.

Като специалист в охлаждането и замразяването, ще ви предложим информация за всички новости в Либхер Домакински електроуреди, които ще бъдат и акцент на тазгодишното изложение в Берлин. Ето и кратък списък на зоните, които ще може да разгледате по време на събитието:

Lightbox_BioFresh_Liebherr

Технологията на Либхер BioFresh помага да запазите свежестта на плодовете и зеленчуците

BioFresh:

Уникалната технология на Либхер BioFresh играе важна роля в здравословното хранене и модерния начин на живот. Плодове, зеленчуци, риба, месо и млечни продукти се съхраняват оптимално при температура малко над 0°C при идеално ниво на влажност на въздуха. BioFresh ще ви предложи най-добрите условия за поддържане на храната свежа за много по-дълго време. На изложението ще бъдат представени уреди, оборудвани с тази технология.

Lightbox_energy_efficiency_Liebherri

Либхер предлага широка гама енергийно ефективни уреди

Енергийна ефективност:

Посетителите на щанда ни ще могат да разгледат свободностоящи уреди и такива за вграждане, притежаващи най-икономичните класове енергийна ефективност, които могат да се намерят на пазара.

Те включват следните модели хладилник с фризер:

  • CBPesf 4043 с BioFresh и SmartFrost с енергиен клас A+++  20%
  • CBNPes 3756 е BioFresh и NoFrost с енергиен клас A+++

Замразяване:

Ще бъдат представени и фризерите победители от Stiftung Warentest 08/2015, които донесоха тройна корона за Либхер в този изключително престижен тест за домакински електроуреди. Това са моделите:

  • GNP 3666 свободностоящ фризер с оценка от 1.9
  • GTP 2356 фризер ракла с оценка от 1.8
  • Когато става въпрос за малки фризери, моделът за вграждане IGN 1654 определено впечатли жирито и беше оценен като “добър”

BluPerformance:

Lightbox_BluPerformance_KeyVisual_Liebherr

Ще станете свидетели и на новото измерение в охлаждането и замразяването: BluPerformance. Това, което можем да ви разкрием от тази нова гама уреди е, че BluPerformance всъщност означава:

  • Повече удобство и гъвкавост
  • По-голяма нетна вместимост
  • По-добра ефективност на уреда и намалени разходи
  • Ново поколение безшумни уреди
  • Качествен дизайн

Уреди за темпериране на вино

Постоянните температури, съчетани с правилната влажност на въздуха са от решаващо значение при създаването на оптимални условия за съхранение и перфектна температура за сервиране на изискани вина. На IFA 2015 ще имате възможност да разгледате широка гама от уреди Либхер за темпериране на вино, с една и повече температурни зони.

BlackSteel:

Lightbox_BlackSteel_Liebherr

BlackSteel прави така, че хладилниците оборудвани с него, да са важен дизайнерски акцент във всяка кухня.

Цялата ни продуктова гама се характеризира с първокласен дизайн, перфектна изработка и премиум покритие – включително и уредите Либхер с BlackSteel. В тази част от щанда на Либхер ще може да се насладите на красивата черна неръждаема стомана, както и на тази от вида SmartSteel. Ползите от SmartSteel са, че по вратата на хладилника ви няма да остават отпечатъци от пръсти и едновременно с това ще бъде лесна за почистване и устойчива към надраскване.

ColourLine: новата цветна гама хладилници на Либхер.

Lightbox_CU3311_automation_Liebherr

Новата цветова гама на Либхер

На миналогодишното изложение IFA, направихме проучване сред посетителите на щанда ни за мнението им по отношение на 6 хладилника, оцветени в различни модерни цветове. Всеки посетител имаше възможност да гласува за своя любим цвят.

В резултат на това беше създадена нова цветова гама базирана на вашите предпочитания – Огнено червено (FireRed), Синьо (WaterBlue) и Зелено (AvocadoGreen). Тази година ще може да видите на живо как изглеждат хладилниците в тези цветове, както и да научите повече за практичните им функции за ежедневна употреба.

Победителите от онлайн кампанията Design Your Fridge:

От 5 май до 19 юни 2015 г. участниците в тази онлайн кампания имаха възможност да използват 3D конфигуратор, за да изработят своя собствена визия за хладилник с фризер. Бяха създадени повече от 3000 дизайна от всички краища на света, от които експертно жури от Либхер избра 20 проекта. От тях онлайн общността на Design your fridge трябваше да излъчи победителите.

Трите печеливши дизайна бяха произведени и ще бъдат изложени за първи път на щанда на Либхер по време на IFA 2015.

Социални медии:

Lightbox_Social_Media_Liebherr

Забавлението и полезната информация са гарантирани в социалните канали на Либхер

Станете интерактивни с Либхер Домакински електроуреди: в тази част от щанда ни, посветена на социалните медии, гостите ни ще могат да си направят ефектна снимка пред атрактивна фото стена, наподобяваща истински айсберг от природата.

Снимките ще бъдат качени във Facebook страницата на Либхер. Освен това, всеки от вас, който се интересува от последните тенденции в охлаждането и замразяването, както и от здравословното хранене и добрите винени напитки, може да се регистрира за нашия е-мейл бюлетин и никога повече да не пропуска статия от блога ни. Ако направите това на щанда на Либхер по време на IFA 2015 ще получите и атрактивен магнит за хладилник със снимка от изложението.

Разположен на площ от 1850 квадратни метра, тази година щандът на Либхер по време на IFA (201 в зала 2.1) е по-голям от всякога. Очакваме ви с нетърпение!

Ако имате въпроси по темата, пишете ни! Използвайте полето за коментари тук отдолу или се присъединете в дискусията към статията във Facebook.