Ден на отворените врати в Учебен център Либхер

Либхер провежда кампания за набиране на кадри за учебния си център


За девети пореден път „Либхер-Хаусгерете Марица” стартира кампанията за набиране на кадри за центъра си за професионално обучение. В тази връзка на 08.04.2017 (събота) от 10.00 до 12.00 часа се организира ден на отворените врати на територията на завода.

Всички заинтересовани ще могат да се запознаят със сферата на дейност на учебния център, начина за кандидатстване и критериите за подбор.

Успешното завършване на учебния център на Либхер дава възможност за професионална реализация във фирма Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД.

Всички разходи по обучението се поемат от Либхер-Хаусгерете Марица като същевременно се заплаща и месечно възнаграждение на обучаемите.

Едногодишно обучение, практическа насоченост + заплащане!Обучението има за цел да привлече млади и мотивирани хора и да ги направи отлични опeратори на машини и съоръжения или механици.

Обучението включва темите металообработка (свредловане, струговане, фрезоване), автоматизация (пневматика, електропневматика и хидравлика, заваряване, спояване и др., както и обширно обучение на модерни производствени линии и съоръжения.

Успешното завършване на учебния център на Либхер дава възможност за професионална реализация във фирма Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД.

Профил на кандидатите:

  • завършващи или завършили професионални гимназии, търсещи практическа реализация като алтернатива на следването;
  • амбициозни млади хора, готови да инвестират в професионалното си бъдеще.

Програма


  • 08 април 2017
  • от 10:00 до 12:00 часа
  • Вход през КПП 1 (вход за камиони)

Включва:

  • запознаване с дейността на Учебния център и възможностите за кандидатстване
  • обиколка из производствените участъци (в 10:30 и в 11:30 часа)

Възможност за кариера в Либхер


liebherr-career-phase-1_img_560x375

Либхер предлага атрактивни възможности за кариера във всички области на своята дейност. Опитните специалисти, младежите, които тепърва стартират своя професионален път, както и студентите ще открият в Либхер шанс за развитие в най-широк спектър от професионални области.

Много от младите ни колеги стартират кариерата си благодарение на наученото в нашия учебен център, в който сме разработили специална програма за обучение на квалифицирани специалисти. В тази връзка „Либхер-Хаусгерете Марица” ЕООД Ви предлага възможността да направите професионална стъпка в правилната посока!

Заповядайте на 08.04.2017 (събота) от 10.00, Ден на отворените врати в Учебен център Либхер


radinovo3

Полезни линкове: