Slider_Active-User_Liebherr

Само тези, които участваха имаха страхотния шанс да се поздравят с титлата „Най-активен участник“ в кампанията на Либхер – Design your Fridge. Ако продължите да четете ще разберете кой беше възнаграден за своята ангажираност, активни коментари и дизайнерски идеи.

Поздравления от целия екип скъпа Сандра! Благодарим Ви за Вашата ангажираност и вдъхновяващ творчески принос. Именно заради него ние ще Ви възнаградим със страхотния уред на Либхер CMes 502 Cool Mini. Този мини охладителен уред е уникален, защото отпред на стъклената му врата ще поставим логото на кампанията Design your Fridge – нещо, което никой друг уред на Либхер не притежава!

Многобройните мнения, приятелските разговори в рамките на платформата на кампанията и вълнението от дизайна на другите, превърнаха този конкурс в голям успех. Точно заради това бихме искали да кажем на всички вас, които взехте участие, едно голямо Благодаря!

Липсва единствено името на победителя – той ще бъде обявен не по-рано от IFA 2015, заедно с произведения по негов дизайн хладилник.

За повече информация относно Design your Fridge и международното търговско изложение IFA 2015 в Берлин следете Facebook страницата ни.