biofrsh-liebherr

Compartimentul BioFresh depozitează fructe, legume, carne, produse lactate, pește și fructe de mare la puțin peste 0°C. Prin stocarea lor la punctul de înghețare, alimentele se vor păstra mult mai mult decât atunci când sunt păstrate într-un compartiment tradițional, la aproximativ 4°C. Acest lucru vă oferă mai mult timp pentru a vă bucura de alimentele cumpărate sau cultivate, ducând la pierderi de alimente mult mai reduse.

Cu ce altceva vă poate ajuta Liebherr BioFresh?

Poate v-a trecut prin minte că păstrarea alimentelor în siguranță este unicul avantaj al compartimentelor BioFresh. Ei bine, gândiți-vă mai profund. Există multe beneficii în deținerea unui frigider cu tehnologie BioFresh și nu toate se referă în mod specific la alimentele depozitate.

Am realizat o listă cu primele 5 modalități prin care BioFresh poate contribui la o minte și un organism mai sănătos, plus un stil de viață mai plăcut. Să nu uităm totuși avantajele financiare:

  1. Mai mulți bani în portofel – Alimentele proaspete se păstrează mult mai mult, astfel încât aveți mai multe zile la dispoziție pentru a le consuma. Prin urmare, aruncați mult mai puține alimente, implicit bani. În plus, vizitele cu frecvență redusă la supermarket reduc riscul cumpărăturilor inutile.
  2. Timp în plus pentru ceea ce vă place – Având mai mult timp mâncare proaspătă, mergeți la cumpărături mai rar. Știind că alimentele au o dată de expirare prelungită, puteți evita efortul de a „vâna” produse proaspete în fiecare zi.
  3. Minte sănătoasă – Mai puține vizite la magazin înseamnă mai puțină poluare a vehiculelor. Reducerea deșeurilor are, de asemenea, un impact imens asupra mediului. Când știm că amprenta noastră personală contribuie cât de puțin asupra mediului înconjurător, vom beneficia de acea liniște sufletească ce se răsfrânge asupra minții.
  4. Sănătate îmbunătățită – Studiile au demonstrat că alimentele depozitate în compartimentele BioFresh rețin mai multe vitamine și minerale valoroase, care sunt benefice pentru bunăstarea dumneavoastră.
  5. Satisfacție pentru gusturile dumneavoastră – Alimentele proaspete nu sunt benefice doar pentru sănătate, ci și pentru papilele noastre gustative. Cu cât mai mult se păstrează, cu atât vă veți bucura mai mult de aromele acestora.

Doriți să aflați mai multe despre tehnologia BioFresh? Vizitați site-ul nostru pentru a vedea întreaga gamă de produse frigorifice BioFresh!