Cine nu și-ar dori ca alimentele preferate să își păstreze prospețimea pentru mai mult timp? De-a lungul anilor, oamenii au încercat diverse metode pentru a reuși acest lucru, însă rezultatele obținute nu au fost mereu pe măsura așteptărilor. Asta până când Liebherr a implementat BioFresh, tehnologia de ultimă generație care garantează prospețimea alimentelor cu peste 100 de zile!

 

biofresh-blueperformance-liebherr

Prospețimea prelungită are un singur nume: BioFresh

 

Tehnologia BioFresh dezvoltată și patentată de Liebherr oferă alimentelor climatul perfect pentru o prospețime îndelungată. La o temperatură puțin peste 0°C și o umiditate ideală, produsele depozitate își păstrează vitaminele sănătoase și aspectul apetisant pentru o perioada mult mai lungă de timp decât în frigiderele obișnuite. De asemenea, reduce și procentul de deshidratare al fructelor și legumelor cu aproximativ 70% față de depozitarea într-un compartiment tradițional.

 

Umiditatea poate fi controlată pentru a asigura condițiile optime pentru orice tip de aliment. Astfel compartimentul DrySafe cu o umiditate scăzută este ideal pentru păstrarea alimentelor cu un conținut mai scăzut de apă, cum ar fi: carnea, peștele și produsele lactate, de preferat a fi depozitate în ambalaje vidate.

 

În timp ce climatul umed din HydroSafe este optim pentru depozitarea fructelor și legumelor, ce au un conținut ridicat de apă. Ideale spre a fi depozitate în compartiment fără ambalaj.

 

Așadar, produsele Liebherr sunt mai mult decât simple aparate frigorifice, acestea contribuind atât la stoparea risipei alimentare, o problemă globală cu care ne confruntăm, cât și la reducerea frecvenței vizitelor la supermarket pentru reaprovizionare.

 

Aplicația BioFresh- Sfaturi utile pentru depozitare și nutriție

aplicatii-liebherr

 

Da, există o aplicație special realizată de Liebherr pentru tehnologia BioFresh! Iar asta e de mare ajutor, având în vedere informațiile pe care le oferă.

 

În primul rând, în aplicație poți vedea cu exactitate cu câte zile este prelungită viața oricărui tip de aliment – de la fructe la brânzeturi, de la carne la produse din lapte și până la fructe de mare. Așa poți vedea cu exactitate „termenul de valabilitate” pe care îl au alimentele tale preferate. Însă, mai mult decât atât, primești alte informații utile, cum ar fi alegerea corectă a compartimentului BioFresh. Așa cum vă spuneam mai devreme, aveți două opțiuni create special pentru mai multe tipuri de alimente.

 

Totodată, în aplicație ai posibilitatea de a vedea și care sunt vitaminele și mineralele din orice aliment, iar în felul acesta îți poți monitoriza mult mai bine dieta zilnică și te poți asigura că introduci în alimentația ta numai produse sănătoase.

 

Poți descărca și tu aplicația în mod gratuit aici:

 

Apple Store ›› https://itunes.apple.com/gb/app/liebherr-biofresh/id440717090?mt=8

Google Play ››https://play.google.com/store/apps/details?id=de.liebherr.biofresh&hl=en

 

Tehonologia recomandată de către cei mai buni

 

BioFresh este o tehnologie populară și în rândul celor mai cunoscuți Chefi și nutriționiști din țară. Printre cei care sunt mulțumiți de BioFresh și o recomandă de fiecare dată cu încredere, se numără celebrul Chef Sorin Bontea, care ne-a vizitat în showroom și a achiziționat un side by side premium. Mai multe despre această întâlnire puteți afla chiar pe pagina lui de Facebook, în live-ul realizat la fața locului: https://www.facebook.com/ChefSorinBontea/videos/1765177703568425/

De asemenea, doamna doctor Mihaela Bilic recomandă BioFresh. Așa cum chiar dumneai spune, „Astăzi frigiderul nu numai că este o prezență obișnuită și normală în fiecare casă, dar oferă acces și la inovații în materie de refrigerare: tehnologia Biofresh de la Liebherr. Mâncarea se păstrează mai mult, fructele și legumele nu se mai deshidratează, nutrienții nu se pierd, iar noi putem face cumpărături mai rar.”

Mai multe puteți urmări în video-ul de pe pagina de Facebook a doamnei Mihaela Bilic: https://www.facebook.com/mihaela.bilic/videos/1774442592611370/