Aparatul frigorific încorporabil Liebherr SIBP 1650 este un frigider BioFresh complet „cap-coadă” – ai putea spune că este un aparat de care să te îndrăgostești. Și când este combinat cu alte trei aparate, SIBP 1650 se transformă într-un adevărat Food Centre (centru de alimente).

SIBP1650_BioFresh_Liebherr

 

Și acest lucru, este doar o mica parte din ce poate cu adevărat acest frigider!

 

Cu acest aparat frigorific încorporabil cu BioFresh, Liebherr umple în sfârșit „golul” pentru aparatele  cu nișa de 88 cm. Aparatul este complet echipat pentru a stoca alimente proaspete folosind tehnologia inovatoare BioFresh, dar, datorită dimensiunilor sale practice, poate fi, de asemenea, combinat individual cu alte aparate frigorifice.

SIBP1650_BioFresh_Liebherr

 

De exemplu, atunci când sunt combinate cu frigiderele încorporate IKP 1660 și IKP 1664, precum și cu congelatorul IGN 1664  dotat cu tehnologia NoFrost și cu o vitrine de vinuri pentru nișa de 88 cm, se formează un Food Centre dotat absolut superb. Această combinație unică reunește frigiderele, congelatoarele, tehnologia BioFresh și vitrinele pentru vinuri într-un spațiu optimizat perfect. Totul pentru a satisface fiecare nevoie și dorință ale oricărei bucătării!

SIBP 1650 : avantaje

 

Nișa de 88 cm permite aparatelor să fie montate unul peste celălalt într-un format de dulap. De exemplu: SIBP 1650 peste aparat IK sau cu o vitrină de vinuri încorporabilă deasupra. Cu această combinație este posibil să aveți în bucătărie prima combinație de BioFresh cu patru compartimente BioFresh. Însă, datorită abilităților de combinare, aparatul SIBP 1650 oferă și alte avantaje:

  • Patru compartimente BioFresh într-un frigider mare
  • O combinație de patru zone: refrigerare, congelare, BioFresh și zonă de vinuri
  • Combinabile individual
  • Un Food Centre unic

Dacă ți-a plăcut articolul nostru, poți să-l distribui pe rețele sociale ca să se bucure și prietenii tăi de informații.