Slider_SBS_1_Liebherr

 

Care sunt beneficiile în a opta pentru un frigider-congelator Liebherr de tip Side-by-Side? Sunt o multitudine! Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre aparatele noastre Side-by-Side, despre unicitatea lor și caracterul lor versatil.

Asigurând mult mai mult spațiu de depozitare a mâncărurilor și băuturilor, dispunând de tehnologii inovatoare și având o prezență „masivă” pe parte de design, frigiderele-congelatoare Side-by-Side de la Liebherr vă aduc într-o cu totul altă dimensiune de depozitare a alimentelor! Și, ceea ce mulți nu știu, Side-by-Side-urile de la Liebherr sunt constituite de fapt din două aparate individuale, iar asta le conferă și mai multe avantaje..

Slider_SBS_2_Liebherr

Side-by-Side-urile Liebherr: mai ușor de transportat

Deoarece sunt compuse din două aparate, frigiderele-congelatoarele Liebherr Side-by-Side sunt mult mai ușor de transportat, în special în cazul în care e nevoie să fie urcate pe scări sau transportate în apropierea unor colțuri. Această configurare le face mult mai prietenoase decât așa-numitele „Side-by-Side-uri americane”, care sunt aparate individuale, dintr-o singură bucată, de dimensiuni considerabile.

Asamblarea lor este facilă

Aparatele-gemene Liebherr formează o singură unitate atractivă și armonioasă cu ajutorul a diverse puncte de fixare și benzi speciale pentru partea din față și partea dinspre tavan. Ele sunt echipate cu un sistem integrat de reglare a înălțimii, astfel încât pot fi aliniate la nivel optim cu mobila din bucătărie existentă în momentul instalării.

Side-by-Side-urile au circuite de răcire independente

Fiecare aparat are circuitul de răcire și compresorul lui separat, motiv pentru care funcționează complet independent unul de celălalt. Dacă apare o problemă la compartimentul congelatorului, frigiderul va continua să funcționeze fără vreun impediment.

Două circuite de răcire înseamnă că nu există transfer de mirosuri

Datorită faptului că Side-by-Side-urile Liebherr sunt compuse din două aparate separate, niciun miros puternic nu va trece între cele două aparate. Dacă se întâmplă să depozitați brânzeturi cu un miros mai particular în frigider, nu are cum să afecteze articolele înghețate din compartimentul adiacent al congelatorului NoFrost.

Slider_SBS_3_Liebherr

O multitudine de posibilități de combinare

Side-by-Side-urile Liebherr dau dovadă de o incredibilă versatilitate cu numeroase opțiuni de stocare, ce pot fi adaptate pentru a satisface preferințele personale, cum ar fi: frigider spațios cu sau fără BioFresh, un congelator mare cu IceMaker, congelator mai mic combinat cu un compartiment de călire a vinului sau cu un compartiment complet BioFresh. Indiferent ce alegeți, Side-by-Side-ul Liebherr va fi propriul vostru centru de prospețime cu stil!

Sumar:

Adaptate pentru a vă satisface complet nevoile și cerințele stilului de viață: Liebherr are frigiderele-congelatoare Side-by-Side perfecte pentru dumneavoastră!

Compartiment NoFrost
IceMaker
BioFresh
Călirea vinului

Aceste aparate nu doar că sunt incredibil de convingătoare datorită caracteristicilor lor inovative și a facilităților excepționale, ci aduc și un design de clasă premium în mediul de viață contemporan. Singura întrebare la care trebuie să mai găsiți răspuns: „când voi încerca chiar eu un Side-by-Side?”

Dacă aveți întrebări sau comentarii cu privire la ceea ce ați citit, abordați-ne! Utilizați secțiunea de comentarii sau scrieți-ne pe pagina noastră de Facebook!