Dispozitive atât de mici, însă atât de eficiente – barele de nivelare ale frigiderelor încorporabile Liebherr asigură aliniera optimă astfel încât ușa să se închidă perfect. Alimentele pot fi stocate în siguranță, iar eficiența energetică este maximizată an cu an. Bineînțeles, asigură și ca nimic să nu se miște sau să balanseze în interiorul aparatului.

 

Frigiderele încorporabile Liebherr sunt ușor de instalat și dau aspect deosebit oricărei bucătării – iar noi, ca producători premium, oferim această garanție clienților noștri. Aparatele Liebherr încorporabile vin cu 4 puncte de atașament ascunse discret: partea din față a aparatelor sunt instalate perfect în bucătărie prin partea de sus stânga, sus dreapta, prin partea de jos stânga și jos dreapta pentru a asigura o prindere excelentă. Picioarele reglabile în înălțime previn „suspendarea în aer” a aparatelor, le oferă stabilitate suplimentară și alinierea perfectă. În plus față de cele 4 puncte de atașament, inserția în adâncime asigură alinierea și poziționarea optimă a aparatului în bucătărie. Pe lângă toate acestea însă, există un alt mic dispozitiv ce garantează integrarea perfectă: barele de nivelare!

 

În esență, calitatea lemnului din bucătărie poate afecta pozitiv sau negativ instalarea aparatului încorporabil Liebherr. Însă nu și invers – iar pentru acest lucru intervin barele de nivelare. Barele de nivelare contribuie de asemenea la poziționarea perfectă a frigiderului, astfel încât ușa să fie mereu închisă bine, iar performanța refrigerării să fie optimă pe termen lung. Peste ani, e posibil ca bucătăriile din lemn (mai ales din pal) să devină distorsionate din cauza umezelii. Acest lucru poate provoca aparatului încorporabil instabilitate, ceea ce poate însemna că aparatul nu mai ține ușa închisă corespunzător, deci scade eficiența energetică sau apare gheața în interior. Barele de nivelare se introduc sub aparat în timpul instalării și pot fi folosite pentru a compensa orice denivelare între aparat și podea. Aparatele mai înalte, cu o niță de 140 cm sau mai mult, au două bare de nivelare pe oricare parte a bazei. Barele acestea pot fi comandate ca piese de schimb pentru aparatele mai mici.

 

Pentru a fla cum se instalează corect și cum se folosesc barele de nivelare, click pentru a vedea acest video creat de noi. Găsiți explicații detaliate cu privire la procesul de instalare începând cu minutul 5:46.

 

După cum puteți vedea, dezvoltatorii Liebherr se gândesc mereu cu un pas înainte și în profunzime – toate pentru clientul nostru, să poată folosi aparatul pentru mai mulți ani, să fie convenabil și să ofere un aspect plăcut bucătăriei!