Slider_Active-User_Liebherr

Doar cei ce au participat au avut șanse pentru titlul de ”Cel mai activ participant” la concursul Design yourFridge. Află astăzi cine va fi recompensat pentru comentarii și pentru introducerea unui număr semnificativ de idei personale.

Felicitări din partea întregii echipe Design your Fridge pentru Sandra! Ca un mulțumesc pentru activitatea ta și multe contribuții creative, noi îți oferim cadou un aparat Liebherr CMes 502 Cool Mini. Acest frigider este unic pentru că are logo Design your Fridge imprimat pe ușa de sitlcă din față.

Ceea ce a făcut acest concurs unic au fost numeroasele contribuții, schimburile amicale și emoțiile apariției celorlate design-uri. În acest moment vrem să spunem un mare Mulțumesc tuturor celorlalți participanți!
Mai lipsește doar locul 1 – suspansul se menține pentru că nu va fi anunțat mai repede de IFA 2015, împreună cu frigiderul deja produs.

Rămâneți alărturi de noi pentru că veți auzi mai multe despre Design your Fridge pe Facebook, sub hashtagul #designyourfridge.

Echipa Design your Fridge