Peste 60 de ani de experiență în fabricarea de produse frigorifice inovatoare și de calitate, caracterizate printr-un design elegant și mereu de actualitate, Liebherr îndeplinește și depășește cu succes cele mai înalte cerinţe estetice.

design-liebherr-electrocasnice

 

Designul Liebherr este o combinație a mai multor elemente: distinctivitate, funcționalitate, inovație, eleganță clasică și atemporală. Prin contopirea materialelor de înaltă calitate cu formele clasice, nuanțele deosebite și dotarea elegantă GlassLine, Liebherr asigură o eleganță ce nu se demodează și care satisface cele mai exigențe cerințe privind designul.

 

Mai mult decât un simplu frigider

Poți avea un frigider sau poți avea un Liebherr. Trebuie doar să știi că simpla lui prezență va transforma întregul decor al bucătăriei tale. Cu un design contemporan, finisaje și materiale de calitate superioară, aparatele noastre frigorifice se fac remarcate în orice bucătărie. Iar datorită designului remarcabil, utilizarea lor este o adevărată plăcere! Design-ul superb al aparatelor noastre a fost onorat cu numeroase premii de design de la Red Dot, iF și Good Design.

 

Aparate care arată uimitor și sunt ușor de folosit

Un frigider din oțel inoxidabil este un accent puternic într-un spațiu deschis dar, în același timp, oferă un contrast interesant într-o bucătărie închisă. Ca să înțelegeți pe deplin, imaginați-vă cât de bine arată o combină frigorifică Side-by-Side cu un compartiment de vin cu ușă transparentă, rafturi de lemn solid, iluminat plăcut și un exterior de oțel inoxidabil.

 

Design de calitate recunoscut internațional

De-a lungul deceniilor, aparatele Liebherr au primit numeroase premii pentru calitate, design și inovație. În toată această perioadă am perfecționat materiale clasice precum oțelul inoxidabil, dar am experimentat (și continuăm să o facem) și cu noi suprafețe, cum ar fi sticla sau piatra. Ne străduim continuu să optimizăm forma, culoarea și ergonomia. În ceea ce privește designul, credem într-un singur lucru: un design bun depășește tendințele cu durată scurtă de viață. Acesta e și motivul pentru care investim atât de mult timp și energie în frigiderele din oțel inoxidabil, care sunt modele iconice, clasice, dar care ne provoacă să le reinterpretăm în stilul propriu.

 

Motto-ul nostru, Calitate, Design, Inovație, exprimă în mod adecvat interacțiunea elementelor. Calitatea ridicată necesită o tehnologie inovatoare și o atracție vizuală excelentă. Fiecare aparat de uz casnic Liebherr este dezvoltat și fabricat în conformitate cu acest slogan. În plus, înainte de orice dezvoltare reală, studiile de fezabilitate sunt realizate și aliniate la rezultatele unei cercetări extinse în rândul clienților, pentru că ne dorim ca produsele noastre să corespundă cât mai mult așteptărilor, nevoilor și cerințelor acestora.