Ochsenhausen (Germania) 2019 – Nu unul singur, ci două aparate Monolith au câștigat premiul iF Design. Cu această distincție, cele două produse – noul frigider EKB 9471 Monolith și congelatorul EGN 9171 Monolith – sunt o reprezentație unică de design și o nouă dimensiune a luxului pur în segmentul produselor încorporabile.

liebherr-monolith-2018-if-award

Frigiderele și congelatoarele Liebherr au pus accent pe calitate și fiabilitate de mai multe decenii, motiv pentru care sunt printre best-sellers. În plus față de calitatea ridicată, Liebherr reprezintă și o forță în inovare și progres tehnologic – mereu în interesul clienților săi. Rolul designului în acest sens este de a transmite valorile de bază ale brandului și de a le face vizibile și tangibile. Dezvoltările în produse și design apar întotdeauna în contextul evoluțiilor sociale și societale.

Noua generație de aparate Monolith cucerește bucătăriile de lux

În acest an, specialistul în refrigerare entuziasmează clienții cu noua gamă Monolith. Ideile inovatoare, caracteristicile de lux și tehnologia orientată spre viitor fac din Monolith un punct culminant al bucătăriei și chiar al casei. În plus față de opțiunile de răcire spațioase, gama Monolith reprezintă, de asemenea, un design rafinat și caracteristici luxoase.

Această gamă de aparate vine de asemenea cu soluții digitale ce permit conectarea frigiderelor cu smartphone-uri. Clientul poate avea acces oricând informații despre alimente, rețete sau liste de cumpărături și poate schimba setări ale aparatului de oriunde, oricând. Datorită tehnologiei BioFresh, care ajută ca produsele depozitate să fie păstrate în stare proaspătă pentru mult mai mult timp, generația Monolith este caracterizată de o gestionare a alimentelor durabilă.

Despre iF Design Award

Timp de 66 ani, iF Design Award a fost un brand recunoscut la nivel mondial în materia designului remarcabil. Acest sigiliu de calitate este unul dintre cele mai importante premii de design din lume. Un juriu internațional independent format din 67 experți a examinat peste 6300 de contribuții ale participanților din 52 de țări pentru a identifica câștigătorii premiului, fiecare dintre aceștia fiind caracterizați de o combinație reușită între formă, funcționalitate și durabilitate.