PantherMedia A9098724

Întotdeauna când clienții sună reprezentații noștri de la service cu întrebări despre frigiderele lor, acestora li se vor cere informații de pe plăcuța de identificare a aparatului. Această plăcuță este un fel de carte de identitate a frigiderelor și congelatoarelor.

Este foarte posibil ca și dumneavoastră să fi sunat la numărul de pe site-ul Liebherr pentru a pune niște întrebări despre aparatul dvs. și vi s-a cerut seria sau numele lui. Această întrebare are un scop, pentru că ajută reprezentanții noștri sa rezolve orice problemă cu rapiditate și precizie.

Unde se pot găsi aceste informații?

Bineînțeles că pe această plăcuță de identificare – un fel de carte de identitate pentru frigidere și congelatoare ce conține tot felul de informații despre aparatul dvs.:

  • clasa energetică
  • tipul lichidului de răcire
  • capacitatea netă
  • clasa climatică

În imaginile de mai jos vă vom arăta locul unde găsiți această plăcuță de identificare la diferite aparate. Pentru a avea acces la ea s-ar putea să fiți nevoiți să îndepărtați un sertar sau un raft. Singura excepție sunt lăzile frigorifice  – la ele plăcuța este pusă pe panoul exterior din partea dreaptă a mânerului.

Aveți întrebări despre plăcuța de identificare la aparatele Liebherr? Înscrie-te gratuit la newsletterul nostru și vei primi pe mail cele mai noi postări! Dacă mai ai întrebări te invităm să adaugi un comentariu sau să participi la discuțiile noastre de pe Facebook.