Slider_CBNPes3967_combination_Liebherr

Știți la ce ne referim atunci când vorbim de combine frigorifice compuse? La Liebherr facem diferența dintre două tipuri de combine frigorifice: cele automate și cele compuse. Vom descrie mai jos cum funcționează o combină compusă.

Astăzi vom analiza combinele frigorifice compuse. Defapt, combinele frigorifice sunt compuse din congelator și frigider. Majoritatea combinelor frigorifice au congelatoarele sub compartimentul frigider, în jumătatea de jos a aparatului frigorific (cu excepția celor care au congelatoarele deasupra frigiderului).

Combinele frigorifice compuse separă reglarea temperaturii în frigider și în congelator, astfel sunt două zone de temperatură independente. Acest lucru înseamnă că puteți seta individual temperatura în fiecare compartiment, și nu există nicio ”legătură de temperatură” între frigider și congelator. Un avantaj este că puteți să opriți frigiderul atunci când plecați în concediu și puteți lăsa congelatorul pornit. Această tehnologie este posibilă mulțumită unui compresor utramodern ce este fixat pe o valvă. În trecut, două zone de temperatură reglabile individual necesitau două compresoare.

Combinele frigorifice cu două zone individuale de la Liebherr sunt disponibile atât în gama Comfort, cât și în gama premium. Puteți alege din diferite combinații:

• Frigider + congelator (cu sau fără NoFrost)
• Frigider + BioFresh + congelator (cu sau fără NoFrost)

Combinele compuse de la Liebherr sunt foarte eficiente energetic: cu o clasă energetică A++ sau A+++, (cea mai mare clasă energetică în momentul de față). În plus, Liebherr oferă și două combine compuse (CBP 4043 și CBPesf 4043 pe alb sau inox), ce sunt incredibil de eficiente, cu 20% mai eficiente decât cele din clasa A+++.

 

Ai vreo întrebare sau comentariu despre combinele frigorifice cu două zone de temperatură individuale? Discută-le cu noi pe Facebook sau folosește funcția de comentariu din josul paginii!